Teazy
Image default
Bedrijven

Welke diensten vallen er onder specialistische reiniging?

In een bedrijf waar veel elektra of apparaten staan waar veel stof, vuil of etensresten kunnen komen is het vaak van groot belang dat ook deze dingen goed schoon gemaakt worden. Bijvoorbeeld in een restaurant in de keuken, waar altijd veel gekookt wordt en waar vaak snel etensresten onder of achter de machines kunnen komen. In een keuken zijn bepaalde regels opgesteld waar je keuken aan moet voldoen, zoals het onderhouden van de schoonmaak, wat niet alleen in het zicht gedaan moet worden maar dus ook achter en onder de apparaten of machines. Sommige schoonmaak moet door specialisten gedaan worden, dat kun je beter niet zelf doen. Dit omdat er gevaarlijke stoffen kunnen zijn in die ruimte of elektra kan liggen wat, als je niet oplet, een schok kan geven. Voor deze diensten kun je specialistische reiniging laten doen. Dit kun je bij facilitaire dienstverlenende bedrijven inhuren zoals bij Blinkt Facilities. Welke specialistische reinigingen kun je bij Blinkt laten doen? Lees hieronder de diensten onder specialistische reiniging. 

Dieptereiniging

Bij deze schoonmaak wordt alles ik elke hoek of gat schoon gemaakt. Zelfs de onderdelen of hoekjes die je niet kunt zien worden in een dieptereiniging schoongemaakt. Wanneer je bijvoorbeeld een oplevering voor een restaurant, school, fabriek of praktijk moet doen kun je een dieptereiniging laten doen. Op die manier weet je dat alles spik en span is voor er mensen naar binnen stappen. 

Glasbewassing

Het schoonhouden en schoonmaken van glas en kozijn is belangrijk voor de duur van het glas en het kozijn. Ook geeft het een nette uitstraling wanneer de glazen aan de buiten en binnenkant schoon zijn voor je bezoekers of klanten. 

Hoogwerk

Hiervoor zijn vaak hoogwerkers voor nodig in plaats van ladders omdat de meeste reinigingen boven de 10 meter moeten gebeuren. Hoogwerkers zorgen voor een reiniging gevels, glas en platen. 

Verder worden er nog vloeren schoongemaakt en gedesinfecteerd.