Teazy
Image default
Bedrijven

Hoe richt ik mijn slaapkamer industrieel in?

Wil jij je kamer graag een industriële inrichting geven? Heel begrijpelijk! De industriële woontrend is namelijk steeds populairder aan het worden. De industriële woontrend is kenmerkend aan de kalme maar robuuste stijl. Dit past perfect in de slaapkamer. Een rustig interieur zorgt er namelijk voor dat je makkelijk in slaap valt.

Veel mensen besteden weinig aandacht aan de inrichting van hun slaapkamer. Dit is best gek als je nagaat hoeveel tijd je eigenlijk besteed in die kamer. Even rustig een boekje lezen of je favoriete serie kijken in bed. Allemaal relaxmomenten in de slaapkamer. In deze blog vertellen wij je hoe je de industriële stijl kunt toepassen in jouw slaapkamer. 

Industriële meubels voor in jouw slaapkamer

Er zijn heel veel verschillende industriële meubels mogelijk voor in de slaapkamer. Afhankelijk van de kleur vloer en muren, kun je beslissen welke meubels het best in jouw slaapkamer past. Wil je het rustig houden kies dan voor witte muren en een zachte kleur voor de vloer. 

Voor de meubels kun je kiezen voor een industrieel bed. Dit meubel zal een echte eyecatcher zijn in je slaapkamer. Het bed heeft een simpele ombouw maar de combinatie van hout met staal of metaal maak het bed uniek. Dit meubel kun je goed combineren met een industrieel bureau. Naast dat een industrieel bureau heel mooi is, zijn ze ook erg stevig en fijn om aan te werken. 

Daarnaast hoort er in je kamer natuurlijk ook een kledingkast of eventuele opbergkast thuis. Er zijn veel verschillende industriële kasten om uit te kiezen. Het metaal of staal van de industriële meubels kunnen bewerkt worden met een poedercoating. Dit geeft de mogelijkheid om het staal of metaal een kleur te geven. Zo kun je kiezen uit wit, antraciet of zwart. Kies de kleur die het best past bij jouw smaak. 

Industriële accessoires 

Om je slaapkamer helemaal compleet te maken zijn industriële accessoires nodig. Hierbij kun je denken aan mooie industriële lampen en een robuust vloerkleed. Combineer materialen zoals leer, staal met industriële kleuren zoals grijs, wit, zwart, geel groen en blauw. Het zal je wellicht verbazen, maar de combinatie van deze elementen creëren rust.  


Met deze tips ben jij er klaar voor om jouw slaapkamer in te richten. Wacht niet langer en maak jouw slaapkamer compleet met industriële meubels en accessoires.