Teazy
Image default
Bedrijven

Brandwerende coating voor staal en beton

Voor het aanbrengen van de beste brandwerende coating, kunt u ons inschakelen. Wij brengen brandwerende coating aan in woningen, hallen, kantoren, openbare aangelegenheden en parkeergarages. Onze brandwerende coating is een perfect alternatief voor brandwerende platen. Onze coating zorgt ervoor dat de temperatuur van het staalconstructie van een gebouw tijdens brand laag blijft, waardoor het niet instort. Onze coating is leverbaar in verschillende kleuren die toepasbaar zijn bij zowel betonvloeren als staalconstructies. Bij beton moet de coating wel worden afgewerkt met een speciale toplaag. Ook hiervoor kunt u terecht bij ons. Zowel staal als beton werken we volledig naar de wensen van onze klanten af. 

 

De specialist in het aanbrengen van brandwerende coating

Wij zijn dé specialist voor het aanbrengen van brandwerende coating. Wij kunnen u op deskundige wijze adviseren wat de exact geëiste brandwerendheid is met bijbehorende laagdikte. Dit is afhankelijk van de ondergrond of staalconstructie. Wij beschikken over professionele meetapparatuur om dit te kunnen doen. Brandwerende coating vertraagd het brandingsproces. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige brandwerende coating. Elk vlak wordt netjes afgewerkt, en tegen een zeer scherp tarief. Een brandwerende coating garandeert een veilige evacuatietijd én een duurzame bescherming. Het is zowel voor particulieren als de zakelijke markt toepasbaar.

Brandwerende coating is een wettelijke verplichting

Wist u dat brandwerende coating al jarenlang een wettelijke verplichting in kantoren, hallen, openbare gelegenheden, parkeergarages en overheidsgebouwen is? Op het gebied van brandwerende coating bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring de coating op de juiste manier aan te brengen en garanderen u ten allen tijde brandveiligheid. Brandwerende coating probeert de verspreiding van vuur zoveel mogelijk te voorkomen; zowel bij staal als beton. Brandwerende coating kan niet voorkomen dat staal bezwijkt onder brand, maar het kan wel voor extra tijd zorgen in brandsituaties. Wilt u brandwerende coating kopen en laten aanbrengen? Of heeft u advies nodig? Maak vrijblijvend contact met ons. Met onze professionele meetapparatuur kunnen wij u van het juiste advies voorzien.