Teazy
Image default
Bedrijven

Vacatures in zorg en welzijn

Vacatures in zorg en welzijn zijn er tegenwoordig genoeg. Het is maar net waar je voor gestudeerd hebt en waar je zin in hebt. Je moet je baan leuk vinden om heel je leven te doen, tot je pensioen. Je kunt dan gewoon kiezen voor een baan in Nederland, maar je kunt ook kiezen voor een baan via Healthz. Healthz zorgprofessionals is een detacherings- en bemiddelingsbureau voor tijdelijke en ook vaste banen. Deze banen zijn in de ziekenhuiszorg op de Carribean. Op de Carribean zijn ze actief in de bemiddeling en daardoor vind je de leukste banen in het buitenland. Zie je dit wel zitten, om lekker naar de Carribean te gaan om te werken, maar ook te wonen? Lees dan verder.

 

Wonen en werken

Als je via Healthz een baan hebt gevonden dan moet je natuurlijk ook een woonruimte vinden. Dat is vaak lastig als je nog in Nederland bent. Healthz helpt je daarom hiermee, zodat dat allemaal geregeld is voordat je aankomt op de Carribean. Kom je daar aan? Dan kun je meteen naar je woonruimte en alles voor het werken is geregeld. Klaar met je eerste werkdag? Ga lekker in de zon zitten of geniet van een cocktailtje. Is het een feestdag in Nederland? Dan is dat ook een feestdag op de Carribean. Nodig met kerst bijvoorbeeld je familie uit en geniet daar samen van de zon.

 

Hoe werkt het?

Bij Healthz kun je je inschrijven om vacatures zorg en welzijn te zien. Vervolgens kun je er ook op reageren. Healthz gaat dan met jou kijken of je een match bent. Ben je een match? Dan kun je al snel beginnen op de Carribean. Ben je nog geen match? Zoek dan nog even verder, want uiteindelijk komt er wel een goede vacature voor jou langs. De vacatures zijn zeer uiteenlopend en gaan van OK assistent tot verpleegkundige.

https://www.healthz.eu/