Teazy
Image default
Autos en Motoren

Zelf een achteruitrijcamera inbouwen

Achteruitrijcamera’s zijn ontworpen om bestuurders te helpen bij het achteruitrijden. Het geeft bestuurders een breed en zo goed als onmiddellijk beeld van wat er achter hun voertuig gebeurt. Het elimineert de noodzaak om over de schouder te kijken om te zien wat er achter het voertuig gebeurt, wat de veiligheid verbetert. Het kan ook nuttig zijn bij het parkeren, waar het een bestuurder in staat stelt om precies te zien hoe dicht hij of zij bij andere voertuigen of objecten is.

Zelf een achteruitrijcamera inbouwen is best wel makkelijk. Vooral wanneer er een draadloze camera besteld wordt. 

 

Draadloze camera inbouwen

Voor elk voertuig is er wel een passende camera te vinden. Helemaal wanneer je hiervoor op de website van Achteruitrijcameras.nl gaat kijken. Hier is namelijk een zeer groot assortiment te vinden waaruit een keuze gemaakt kan worden. Voordeel van een draadloze camera is dat er geen draden door een voertuig lopen. Hierdoor is het makkelijk aan te sluiten. Het enige wat je hoeft te doen is de monitor op een 12 volt aansluiting aan te sluiten. De camera zelf moet aangesloten worden op de achteruitrijverlichting. Zodra er achteruit gereden gaat worden schakelt de camera automatisch in. 

Bij Achteruitrijcameras.nl zijn veel modellen te vinden. Sets met een derde remlicht en veel meer. Ook losse camera’s zijn hier te vinden. Keuze genoeg, echter zal de vraag komen, welk model het beste bij jouw voertuig zal passen. Hiervoor kun je de klantenservice benaderen. Zij kunnen het juiste advies geven en de nodige informatie over de diverse camera’s met eventuele toebehoren.