Teazy
Image default
Autos en Motoren

Volg ook de snelle en doelgerichte scooter theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Heb jij voor je verjaardag een scooter of brommer gekregen? Of heb je heel hard gewerkt om je eigen scooter bij elkaar te kunnen sparen en is dit nu gelukt? Super leuk, gefeliciteerd! Je bent nu nog maar 1 stap verwijderd van het rond kunnen rijden op je nieuwe scooter of brommer. En dat is het CBR theorie examen. Dit examen moet je afleggen om het scooter theoriecertificaat te kunnen bemachtigen, alleen als je dit certificaat behaald hebt mag jij met je scooter de weg op.

Valt het leren voor het theorie examen je zwaar? Wij, Gelijk Geslaagd, helpen jou maar al te graag met onze snelle, doelgerichte en goede theoriecursus scooter. Na twee dagen leren heb jij je theoriecertificaat bemachtigd!

2 dagen les, inclusief lekker lunchpakket

Allereerst moet je je natuurlijk even inschrijven voor de cursus scooter theorie. Je hebt bij de inschrijving keuze uit meerdere locaties en natuurlijk ook meerdere data. Kies datgene dat voor jou handig uitkomt. Is het gelukt? Dan verwachten we jou de eerste cursusdag, een zondag, om 12.00 bij de trainingslocatie. Je hebt deze dag les tot 18.00. Natuurlijk zorgen wij voor een lekker lunchpakket, compleet met onder andere drinken en vers fruit. De tweede cursusdag, maandag, verwachten we je ietsje eerder op de trainingslocatie. Namelijk om 07.00 al. Deze dag staat puur in het teken van herhaling. We herhalen de geleerde stof van de vorige dag, nemen de moeilijke punten nog even met je door en beantwoorden waar nodig nog vragen. Om 09.00 ronden we af en gaan we, met elkaar, naar het CBR. Hier mag jij examen maken en laten zien dat je alles weet! Door onze goede leermethode en herhaling van de lesstof op de dag van het examen kan iedereen slagen voor het theorie examen!

Motor theorieles en auto theorieles

Niet alleen om je scooter theoriecertificaat te behalen kan je bij ons aankloppen. Ook wanneer jij bezig bent met het halen van je autorijbewijs of motorrijbewijs kan je voor het aanleren van het theoriegedeelte bij ons terecht. Op 1 dag volg je de motor theorieles of auto theorieles en slaag je voor het CBR theorie examen. Even een dag flink je best doen dus en je bent in de middag geslaagd!

https://www.gelijkgeslaagd.com/