Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Tools voor je bedrijf

De digitalisering heeft voor bedrijven een groot voordeel. Hierdoor kun je veel online doen op mobiel en laptop. Er zijn flink wat programma’s die je zou kunnen gebruiken om snel en efficiënt te kunnen werken in een professionele omgeving.

Het eerste programma is Skype. Dit is een chat en video programma waarmee je gratis met mensen kunt chatten en videobellen. Je kunt op die manier met klanten en collega’s over de hele wereld communiceren, en het is nog gratis ook. Google heeft ook een programma waar meerdere mensen tegelijk met elkaar kunnen bellen. Met Google Hangout kun je met maximaal vijf personen videobellen. Je kunt ook je scherm delen met de anderen en foto’s en andere bestanden delen. Werk je bij een bedrijf waar je bestanden moet delen zoals de deregulering beoordeling arbeidsrelaties? Dan is Dropbox erg handig. Dit gratis programma zorgt er voor dat je bestanden kunt uploaden in een groep en dat anderen die kunnen downloaden. Zo kunnen anderen het bestand ook wijzigen en opnieuw uploaden. Daarna kun je de link ook versturen via de e-mail. Als je bij een bedrijf werkt heb je meestal een lijstje met dingen die je moet doen. Dit kun je in een agenda zetten maar ook in een Word bestand. Je kunt echter ook een takenlijst opstellen met de applicatie Remember The Milk. Dit is als het ware een boodschappenlijstje die je af kunt werken. Todolist is ook zo een applicatie.

De hr salarisservice is een handige app voor als je alles omtrent salaris moet regelen. De uren worden dan verdeeld. Voor de afdeling HR bij een bedrijf is deze software onmisbaar. Ben je een beginnende ondernemer en wil je snel een website hebben? Dit kun je uiteraard uitbesteden aan een bedrijf die websites maakt. Het nadeel is dat het veel geld kost, iets wat een beginnende ondernemer vaak niet heeft. Je kunt dan zelf een website maken met wordpress. Dit werkt eenvoudig en is zo gebeurd.

http://www.cbbs.nl/