Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Zwevend tv meubel

De tijdloze schoonheid van een zwevend Spectral tv-meubel

Een zwevend tv meubel van Spectral is iets heel bijzonders. Door het ontbreken van zichtbare poten en zichtbare ophangbeugels ontstaat een strakker dan strak design meubel om uw televisie, geluidssysteem, blu-ray speler en al die andere apparatuur die hoort bij een thuisbioscoop in te kunnen plaatsen. Doordat het bekabeling en stekkers weg werkt is een tv-meubel van Spectral heel praktisch, maar doordat het er ook nog eens prachtig uitziet is het ook een eersteklas blikvanger in uw living. Geniet jarenlang van het tijdloze urban lifestyle design, van de strakke afwerking, de mooie materialen en de heldere kleuren van een Spectral zwevend tv-meubel.

Zwevende Spectral tv-meubels is ontworpen voor verandering

Of uw Spectral tv-meubel nu zwevend is opgesteld of niet, een tv-meubel van Spectral gaat jarenlang mee. Dat komt niet alleen door de kwaliteit van de onderdelen, maar ook doordat het is ontworpen voor verandering. Een meubel van Spectral is makkelijk uitbreidbaar en de modules zijn eenvoudig vervangbaar, zodat defecte onderdelen van uw thuisbioscoop gemakkelijk zijn te vervangen. Heeft u bijvoorbeeld een aansluiting voor een iPhone7 op uw thuisbioscoop en u schaft een iPhone8  aan met een andere connector dan kunt u deze aanpassing snel en makkelijk zelf doorvoeren.

Uw zwevende Spectral tv-meubel groeit met u mee

Door de flexibiliteit van Spectral zwevende tv-meubels kunt u uw model voortdurend aanpassen en uitbreiden aan de veranderende omstandigheden. Wilt u een ander geluidssysteem koppelen aan uw thuisbioscoop? Of wilt u meer bergruimte? Geen probleem. Uw tv-meubel groeit gewoon met u mee.