Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Je wc ontstoppen kan je zelf ook met de volgende tip!

 

Veel mensen schakelen per direct een loodgieter in wanneer hun wc is verstopt, omdat ze niet weten hoe ze hun wc het makkelijkste en het snelste kunnen ontstoppen. Door onze tip zorgt u dat u binnen korte tijd korte metten maakt met de verstopping in uw wc. Deze methode is daarnaast niet alleen goedkoop, maar zorgt er ook nog eens voor dat jouw leidingen niet beschadigen en is geheel milieu vriendelijk!

De beste methode

Het is misschien een beetje een rare methode, maar hij is wel super effectief! Wat je nodig hebt om je wc te ontstoppen is het volgende: bakpoeder, natuurazijn en kokend water. Dit alles kost jou niet meer dan €5,-, waar een groot verschil is met de kosten voor een loodgieter. Een loodgieter kan je namelijk makkelijk €100,- kosten en daar zit u naatuurlijk niet op te wachten! Om te beginnen brengt u de bakpoeder aan in uw wc. Een halve zak moet genoeg zijn voor het ontstoppen van de wc. Bakpoeder is daarnaast milieu vriendelijk en zal daarom niks beschadigen. Wanneer de poeder is ingetrokken in uw wc, laat u een halve fles natuurazijn in de wc lopen. Dit laat u even 10 min. trekken voor een zo goed mogelijk resultaat. De twee middelen gaan zich tegen elkaar op zetten waardoor het gaat bruizen. Dit gaat er daarna voor zorgen dat de verstopping weg zal gaan. Als laatste giet u (na 10 min wachten) het kokende water over de twee middelen. Vervolgens zorgt dit voor een reactie waar damp uit kan komen. Zorg dat u deze damp niet inademd.

 

Als het goed is, is de verstopping weg na het doorspoelen van de wc. Wanneer dit niet het geval is kunt u altijd nog uw loodgieter in Oegstgeest vragen om de verstopping voor u te verhelpen!