Teazy
Image default
Mode en Kleding

Sneakers dragen met een jurk

De komst van sneakers in de modewereld heeft ervoor gezorgd dat we alle regels die we ooit hebben gekend, overboord hebben gegooid. Sneakers zijn niet langer alleen voor het trainen en sporten. Sneakers kunnen gemakkelijk worden verwerkt in verschillende outfits. Vaarwel aan de dagen van het inpakken van je hakken in een zak en het veranderen vlak voor een evenement of diner.

Sneakers combineren met een jurk kan lastig zijn, maar als je deze 5 eenvoudige stappen volgt, combineer je sneakers met een jurk in een mum van tijd als een pro!

– Kraakheldere witte sneakers zijn de beste investering. De reden is omdat witte sneakers makkelijk te combineren zijn met zowel een effen gekleurde jurk als een jurk met een patroon of streepjes. Witte sneakers zijn het equivalent van zwarte hakken, het is een must-have stuk voor elke kast
– Een tip over het dragen van sneakers en een jurk is, als je kleurrijke sneakers draagt, kun je het beste een neutraal gekleurde jurk kiezen. Bijvoorbeeld, als je een paar roze sneakers hebt, raden we aan om ze te dragen met een witte jurk.
-Als je een jurk met sneakers wilt combineren is elke lengte jurk goed. Het is leuk om sneakers te combineren met een kortere jurk, omdat veel lange jurken zijn aangepast voor hakken. Maar er zijn veel dames gezien die lange, korte en halflange jurken met sneakers -dragen.
-Een andere stylingtip bij het combineren van sneakers met een jurk heeft niets te maken met de sneakers of de jurk, maar alles met de sokken. We raden aan om laag uitgesneden sokken te dragen of helemaal geen sokken. Als je lage sokken draagt, zorg er dan voor dat ze of bij de schoenen passen of een neutrale kleur hebben. De reden om geen of laag uitgesneden sokken te dragen is dat het je benen langer laat lijken, en het is een ding minder dat je hoeft te matchen.
-Tot slot, de laatste tip bij het combineren van sneakers met een jurk: weet wat het juiste moment is om sneakers en een jurk te dragen. Bij de meeste gelegenheden kun je ze goed combineren, maar bij sommige gelegenheden is dat niet optimaal.

Ben je op zoek naar modieuze sneakers die je met een jurk zou kunnen dragen? Kijk dan eens naar de prachtige sneakers van Via Vai.