Teazy
Image default
Mode en Kleding

Hoe een gebroken riem van galajurk te repareren

Een gebroken riem is een van de meest voorkomende problemen die meisjes hebben, vooral als de jurk smalle spaghettibandjes heeft.

 

Gebruik een veiligheidsspeld om de riem op zijn plaats te houden totdat u bij de toilet kunt komen.

Nadat u een spiegel hebt gevonden, controleert u of de lengte van de riem correct is. Stel de pen zo nodig in om hem te repareren.

Verwijder je jurk en open de naaiset. Rijg een naald in met een kleur die bij je jurk past en bind een kleine knoop aan het einde van de draad.

Begin aan de binnenkant van de jurk en naai door de galajurken en de stof van de riem. Naai ongeveer zes keer op en neer op deze plek en probeer eventuele rafelige randen in de jurk te stoppen.

Trek voorzichtig aan de draad om te zien of hij een pingeluid maakt. Dit geeft aan dat u uw steken mooi en strak hebt gemaakt en de draad kunt doorknippen.

Knip de draad af dichtbij de plek die u aan het naaien was. Knip eventuele losse draden of rafelige stof af.

De reparatie duurt slechts ongeveer tien minuten, en als u klaar bent, kunt u met vertrouwen deelnemen aan het feest.

 

Hoe een gescheurde zoom te repareren

Als iemand, misschien je date, per ongeluk op de zoom van je jurk stapt, kan het scheuren. Hoewel dit er erg slecht uit kan zien, is het niet zo moeilijk om te repareren:

 

l  Zoek een rustige plek om te zitten. Je hoeft je jurk niet af te doen voor deze reparatie. Kijk goed naar de rip. De maat is van invloed op hoe je het aanpakt.

l  Als het erg groot is, gebruik je kleefband om de stof weer samen te voegen. Rijg vervolgens je naald in en knoop je draad. Neem een ​​paar kleine steken, beginnend vanaf de binnenkant van de jurk, om de zoom elke centimeter te borgen. Dit zal helpen om de zoomtape tegen de zoom te houden.

l  Als de rip klein is, kunt u deze repareren met de naaiset. Dit is een betere keuze, omdat het veiliger is. Begin aan de achterkant van de stof en maak verschillende kleine steken om de opening in de zoom te dichten. Als je klaar bent, knip je de draad dicht bij je reparatie.

l  Trim eventuele losse draden of stukken stof.

l  Als je merkt dat de stof begint te rafelen of rennen, breng dan een beetje van de vloeibare draad aan en laat deze drogen voordat je teruggaat naar de dansvloer.

Hoe een versiering opnieuw te bevestigen

Als uw jurk kralen, bloemen of andere versieringen heeft, kunnen dit kwetsbare gebieden zijn. Wanhoop echter niet als u merkt dat er iets afvalt; het is een gemakkelijke oplossing. Volg gewoon deze stappen:

 

Houd je hand over de verfraaiing en ga op weg naar het toilet.

Verwijder je jurk voorzichtig om meer schade te voorkomen.

Bevestig de verfraaiing opnieuw met de vloeibare draad, zorg ervoor dat u geen overtollige lijm op de stof krijgt.

Pas de verfraaiing aan zodat het er net zo uitziet als nieuw. Dit kan betekenen dat je kralen verplaatst of de hoek van een bloem verandert. Laat de lijm drogen.

Gebruik je schaar om losse draden te verwijderen die misschien hangen. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com/