Teazy
Image default
Mode en Kleding

Een bh met vulling zit fijner

Een bh met vulling zit fijner

 

Vrouwen die regelmatig een bh met vulling dragen, kunnen vast beamen dat dit inderdaad een stuk lekkerder zit. Uiteraard is het volledig je eigen gevoel of jij dit ook vindt, maar het biedt wel degelijk de nodige voordelen. Om je een idee te geven wat de verschillen zijn en ook welke voordelen een bh met vulling je nu eigenlijk biedt ten opzichte van een bh zonder vulling, hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. Bijvoorbeeld de verschillende soorten bh’s met vulling, maar ook waarom je beter een bh met vulling kunt dragen. Kortom, genoeg om over te praten dus! Lees jij mee?

 

Tijdens het sporten

 

Wanneer je als vrouw intensief sport, dan heb je vast wel gemerkt dat je borsten alle kanten op willen gaan. Het dragen van een goede sportbh voorkomt dit. Zo kun je dus kiezen voor een normale sport bh, maar ook voor een variant met extra vulling. Vooral wanneer je intensief sport, kan het fijn zijn dat je wat extra ondersteuning kunt bieden en dat de cups ook wat zachter zijn. Uiteraard neemt dit niet weg dat het ook heel goed mogelijk is dat je liever voor een andere variant sport bh kiest, daar ben je natuurlijk volledig vrij in. Kortom, je moet doen wat jij prettig vindt. Wel is het goed, dat wanneer je huidige bh niet prettig zit en deze is zonder vulling eens te kijken naar een bh met vulling, vaak zien we dat dit het probleem in de meeste gevallen doet verhelpen.

 

Ondersteuning in het dagelijks leven

 

Tijdens het dagelijks leven dragen vrouwen gemiddeld zo’n 8 tot 10 uur per dag een bh. Dan is het natuurlijk maar wat fijn dat je een bh draagt die ook prettig zit. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je bh knelt, waardoor je de hele dag het gevoel hebt dat je naar adem moet happen. Door te kiezen voor een bh met vulling is dit verleden tijd. Net als een prothese bh, zijn deze bh’s speciaal gemaakt van een stuk zachte stof, waardoor ze veel aangenamer zitten en je het probleem van een knellende bh vaak gemakkelijk kunt verhelpen. Uiteraard is het wel van belang dat je de juiste maat draagt, want een cup maat d dragen, terwijl je eigenlijk cup maat e hebt, dat is natuurlijk niet heel verstandig. Mocht je veel last hebben, dan is het dus ook verstandig om je borsten eens te laten opmeten bij bijvoorbeeld een gerenommeerde lingeriezaak, zodat je zeker weet dat het hier niet (meer) aan kan liggen.

 

Gerelateerde artikelen

Heren mocassins: dé look voor de zomer

Welke tas is geschikt voor een sollicitatie?

Sneakers dragen met een jurk