Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Samen zijn met je baby? Kies dan voor diverse draagzakken

Bent u op zoek naar één of meerdere draagzakken? Dat vinden wij bij opjebuik.nl helemaal niet raar. Wij begrijpen als geen ander dat u in het begin het liefst de hele tijd samen bent met uw baby. En u hoeft ook zeker niet meer zonder uw baby op pad te gaan. Daarom vindt u bij ons dé perfecte draagzak voor u en uw baby in het assortiment. Bekijk deze draagzakken.

Diverse draagzakken van opjebuik.nl

Bij opjebuik.nl kunt u kiezen uit diverse draagzakken waardoor er altijd een geschikte draagzak voor u en uw baby tussen zit. Wij werken met diverse merken waardoor u genoeg keuze heeft uit diverse stoffen, soorten en materialen. Ook als u liever een draagdoek heeft in plaats van een draagzak bent u bij opjebuik.nl aan het juiste adres. Welke doek of zak u moet kiezen, hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan wat voor product u precies zoekt, de maat, het materiaal maar ook het gewicht. Deze zakken of doeken hoeven helemaal niet duur te zijn. U kunt regelmatig profiteren van kortingen op onze website en wij bieden al gratis verzending aan bij een bestelling vanaf 20 euro. 

Draagconsult boeken

Bent u net vader of moeder geworden of wordt u dat binnenkort? En bent u vrij onbekend op het gebied van draagdoeken of zakken? Dan kunt u ervoor kiezen om een draagconsult bij Eva te boeken. Het kan lastig zijn om de eerste draagdoek of draagzak te kiezen maar het is al helemaal lastig om te bepalen hoe u de doek of zak precies moet dragen. Daarom komt Eva graag bij u langs om u tips en uitleg te geven over het product. Ook neemt Eva meerdere producten mee om te kijken welk product het beste bij u past en zo kunt u ook alvast oefenen als het gaat om het vastmaken van de doek of zak. Als u geïnteresseerd bent in een draagconsult kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het e-mailadres of het telefoonnummer op onze website. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.