Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Optimalisatie van douchecomfort met de lichaamsdroger

Na een lange, drukke dag werken onder een heerlijk warme douche stappen, is een geweldig gevoel. Even alle stress van de dag van je af spoelen en je hoofd leeg maken, waarna je met een warm gevoel van binnen onder de douche vandaan kan stappen. De kou slaat net iets te hard in je gezicht en de handdoek schuurt over je lichaam. De magische wereld die voor je open gegaan was onder de warme straal water verdwijnt in een oogopslag. Je dag is verpest en het liefst kruip je onder een dekentje op de bank. Had je dat gevoel niet nog even vast kunnen houden? Natuurlijk had dat gekund, want Lavicta maakt het mogelijk met de lichaamsdroger!

De lichaamsdroger wordt door alle gebruikers als een optimalisatie van het douchecomfort omschreven. De warme lucht verwelkomt je en slaat als een warme deken om je heen. Nooit meer hoef jij je in moeilijke bochten te wringen om dat onbereikbare plekje op je rug te drogen. Nooit meer heb jij last van pijn tussen je tenen, omdat je een druppel water vergeten was. En nooit meer heb jij nog angst om een flinke smak te maken op de douche tegels, waarvan je nog jaren klachten kan ervaren. De full body dryer zorgt er namelijk voor dat je van top tot teen droog geblazen wordt en ter preventie dient om te vallen. Ideaal dus, als je op zoek bent naar hulpmiddelen bij mobiliteitsproblemen.

De belangstellenden voor de lichaamsdroger bestaan niet alleen uit een grote groep ouderen, die zich interesseert voor het hulpmiddel in de badkamer. Ook voor mensen die met een huidziekte kampen, kan de lichaamsdroger grote voordelen hebben ten opzichte van een handdoek. Bovendien komt de droger veel voor in wellnesscentra, waar mensen eenmalig genieten van het gebruik. Wil jij vaker genieten van de lichaamsdroger? Bezoek dan de website van Lavicta!

https://lavicta.nl/