Teazy
Image default
Aanbiedingen

ICT bedrijf Amersfoort zorgt voor alle aansluitingen!

ICT bedrijf Amersfoort is een expert op het gebied van informatica en weet hoe u hardware moet aansluiten. Handig voor als u niet weet hoe het moet en hulp wil bij het installeren van apparaten. ICT bedrijf Amersfoort zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de ICT-voorziening van jouw kantoor. We helpen bij het aansluiten van alle apparatuur, inclusief servers en netwerken. Daarnaast bieden wij een helpdesk voor als u tussendoor toch nog vragen hebt. De uitgangspunten van ICT bedrijf Amersfoort is dat ICT zo simpel moet zijn als water uit de kraan en dat er geen onverwachte kosten bijkomen. We bieden u dan ook een vast bedrag per maand om zo niet voor verrassingen te komen staan.

ICT bedrijf Amersfoort zorgt voor plezier met technologie

Door te kiezen voor ICT bedrijf in Amersfoort bent u andere bedrijven al een stap voor. Zoals in de introductie genoemd willen we graag dat ICT zo simpel en makkelijk verkrijgbaar is als water uit de kraan. De ingrediënten om dit doel te bereiken zijn transparantie en toegankelijkheid. Volgens ICT bedrijf Amersfoort zijn dit de kernwaarden en we zullen u garanderen dat u dit ook zal herkennen in ons.  Wij maken ICT voor iedereen simpel, niet duur en niet vermoeiend. Wanneer u uw ICT-voorziening uitbetaalt bij ons kantoor in Ede, zullen wij alles, maar dan ook echt alles, rondom ICT voor u regelen zonder dat er dure onverwachte kosten bij komen of techneuten in dienst moet nemen. En dit kost slecht 1,95 euro per werkplek per dag, uiteraard inclusief consultancy.

Het team van ICT bedrijf Amersfoort & contact

Op www.xantion.nl kunt u het team achter ICT bedrijf Amersfoort bekijken. Ons doel is om een zakelijke vertrouwensband te creëren tussen ons team en u als klant. Mocht u nog vragen hebben omtrent onze ICT voorzieningen of heeft u een vraag over ICT bedrijf Amersfoort, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Al onze contactgegevens vindt u op onze website www.xantion.nl Ook kunt u gerust bij ons langskomen op kantoor, dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden en uw eventuele vragen.

Gerelateerde artikelen

Zo zorg jij voor een betere nachtrust

Alles wat jij nodig hebt om lekker een avondje te kunnen gamen

Geef jouw deur of deuren een ander uiterlijk