Opties in de auto

De gemiddelde leeftijd van de Nederlandse auto’s ligt in 2016 rond de 10,2 jaar. Dat is een heel stuk hoger dan tien jaar geleden. Dit zal waarschijnlijk komen door dat de auto’s beter zijn geworden van kwaliteit, maar dat neemt niet weg dat er altijd wat verbeterd kan worden aan een auto. Zo zijn er vele verschillende extra’s die je bijvoorbeeld kan toevoegen bij het kopen van een nieuwe auto. Vele verschillende accessoires worden als optie gegeven. De accessoires of opties die nog nieuw waren tien jaar geleden zijn nu standaarduitrustingen zoals stuurbekrachtiging en elektrische ramen. Vele mensen vinden tegenwoordig ook dat een airco een standaarduitrusting moet zijn en dat het absoluut niet mag ontbreken in een auto, vaak is een standaard airco al inbegrepen maar moet er voor een automatische airco wel bijbetaald worden.

Een navigatiesysteem wordt ook steeds vaker verreisd door nieuwkopers, vaak met een standaard scherm of eentje die uitklapt waardoor het niet zichtbaar is voor anderen dat er ook nog een navigatiesysteem in de auto zit. Daarnaast is cruise controle ook een van de opties die vaak wordt gegeven. Heel veel mensen zien het als standaarden in een auto maar dat is het vaak niet. Daarnaast kan er ook voor de volgende opties gekozen worden een parkeercamera, een armsteun, lichtmetalen vielen, bluetooth-verbinding, xenonverlichting en een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel.

Je kunt stellen dat de oudere modellen auto’s niet uitgerust zijn met deze (luxe) opties. Sommige opties kunnen nog verwerkt worden, maar vele opties niet. Een parkeercamera of ook wel een achteruitrij camera kan altijd nog los worden aangeschaft. Op deze manier kan er een camera achterop de auto worden gemonteerd en wordt er een scherm geplaatst binnen bij de bestuurder. Deze beiden zijn dan met elkaar verbonden doormiddel van bedrading. Maar er bestaan ook achteruitrijcamera draadloos, die zoals het al zegt, draadloos verbindt met elkaar.

http://achteruitrijcamerawinkel.nl/