Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Goedkope tegels

Steeds vaker zijn consumenten op zoek naar goedkope tegels. Het zijn vaak starters dat niet veel geld te besteden of gewoon consumenten dat geld willen besparen. Consumenten kiezen ook steeds voor wandtegels en vloertegels binnen het huis.

Goedkoop

Goedkope tegels kom je vaak tegen in aanbiedingen of in de korting periode. Dit is een periode waarin de winkel verwacht nieuwe collectie binnen te krijgen en het oude collectie weg moet. De winkelier wil zo snel mogelijk van de oude collectie af en geeft daarom kortingen. De goedkope tegels zijn niet van minder kwaliteit of van anders materiaal. Het is gewoon de oude collectie en dit maakt voor weinig consumenten uit. De nieuwe tegels zijn over een jaar of twee ook weer een oude collectie. De tegels die je koopt gaan minimaal 15 tot 30 jaar mee. Bij goed onderhoud zelfs langer. Weinig mensen gaan dan ook over een jaar of twee alweer nieuwe tegels kopen.

Outlet

Als de winkel nog niet alles heeft kunnen verkopen van de oude collectie tegels gaan ze naar een outlet. In de outlet worden goedkope tegels verkocht. Dit zijn vaak de tegels dat nog overgebleven zijn. De winkel moet dit uiteindelijk wel doen omdat ze ruimte nodig hebben voor de nieuwe collectie. Voor goedkope tegels is het dan ook zeker slim om naar een outlet te gaan.

tegeldeal.nl/

bestratingsmarkt.com/

fliesenxl.com/