Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Mezzanine vloer

Snel en gemakkelijk meer ruimte creëren? Een mezzanine vloer biedt uitkomst. Hiermee verdubbelt u uw beschikbare vierkante meters en kan een verbouwing of verhuizing worden uitgesloten. Steeds vaker zien we mezzanine vloeren terug voor de inrichting van showrooms, warenhuizen en zelfs sportscholen. Andere benamingen voor een mezzanine vloer zijn: entresolvloer, verdiepingsvloer of tussenvloer. Maak nu kennis met de vele voordelen die een mezzanine vloer met zich meebrengt.

Waarom kiezen voor een mezzanine vloer?

Een mezzanine vloer is zeer flexibel en krachtig. Gaat u naar een ander pand? De mezzanine vloer kan gemakkelijk gedemonteerd worden zodat u de vloer kunt hergebruiken. Het maakt geen verschil of het een grote of kleine betreft, de vloeren zijn beschikbaar in ieder gewenst formaat. Dankzij een mezzanine vloer kunnen overspanningen tot wel 12 meter behaald worden met een maximaal draagvermogen van 3.500 kg per vierkante meter. De terugverdientijd van een mezzanine vloer bedraagt slechts twee jaar, in sommige gevallen slechts 16 maanden Iedere vloer is voorzien van een CE-keurmerk en voldoet aan de vastgestelde eisen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Nolte produceert al jarenlang mezzanine vloeren voor diverse branches, de vloeren zijn overal toepasbaar. Of het nu gaat om advies, ontwerp, planning of montage van een mezzanine vloer, Nolte is uw betrouwbare partner. Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden en voordelen die een mezzanine vloer met zich meebrengt? Bel of mail voor meer informatie of neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie.

https://www.mezzanine.nl/

Gerelateerde artikelen

Een hoed of pet passen

Waarom kiezen voor een laminaatvloer?

Verlichting in de witgoed