Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Entresolvloer prijs

Uw ruimte verdubbelt u met een entresolvloer. Deze vrijstaande etageconstructie is gemakkelijk uit te breiden en demonteerbaar. Besluit u op een later moment een trap toe te voegen of en palletopzetplaats, dan is dit geen enkel probleem. Men denkt vaak onterecht dat een entresolvloer prijs hoog is, dit is niet het geval. In vergelijking met een verhuizing of verbouwing is deze oplossing veel voordeliger en praktischer. Wij helpen u graag de ideale inrichting van uw magazijn te realiseren.

Entresolvloeren verdienen zich terug

In feite kunt u de prijs van een entresolvloer zo hoog laten oplopen als u zelf wenst. De kosten zijn van meerdere factoren afhankelijk. Een voorbeeld is het materiaal van de vloer. Ieder materiaal heeft een andere prijs. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit. Onze entresolvloeren beschikken over een CE-keurmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Kolomafstanden spelen ook een rol bij de prijs van een entresolvloer. De kosten van een entresolvloer zijn lager indien er sprake is van kleine kolomafstanden. De terugverdientijd van een entresolvloer bedraag twee jaar.

Top service en de beste prijs

Entresolvloeren brengen vele technische voordelen met zich mee. Er is dankzij de koudgewalste profielen minder verlichting nodig en ze realiseren kostenbesparing door het gebruik van de constructie als kabelgoot. Wij kunnen een entresolvloer volledig naar wens samenstellen, maat werk is ons specialisme. Zoals u leest is een entresolvloer niet alleen in prijs, maar ook in toepassing zeer aantrekkelijk. Wilt u meer informatie. Bekijk de website.

https://www.entresolvloeren.nl/