Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Een proefschrift laten drukken

Een proefschrift drukken is toevallig onze specialiteit! De specialiteit van Proefschriftenprinten.nl, het zit ook in onze naam. Je kunt bij ons voor alle mogelijkheden terecht, we doen zowel kleine als grote oplages, we prijzen ons voor onze persoonlijke service, en proberen onze klanten te verzekeren van een uitstekende kwaliteit. Bij het drukken zorgen we ervoor dat het een snelle levering is, we laten onze klanten niet te lang wachten! Op onze website kan je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen, dan weet je precies wat je te wachten staat. Onze klanten geven ons een 9,6 van de 10 voor onze diensten, en dat op basis van 73 beoordelingen!

Proefschrift drukken voor een scherpe prijs

Bij ons is het mogelijk om voor een waanzinnig scherpe prijs je proefschrift te laten drukken. Onze prijzen zijn zo scherp, dat zelfs onze werknemers ze niet durven aan te raken. Onze service is ontzettend voordelig, omdat we naast het leveren van je proefschrift ook gratis uitnodigingen, stellingen, interactieve PDF, volledige proefdruk én omslag lay-out leveren! Zo krijg je een mooi totaalpakket met alles wat je nodig kan hebben. Alles wordt gewoon op 1 adres in Nederland gebracht, dat is ook makkelijk voor jou. Wil je weten wat onze tarieven zijn? Dan kan je gewoon, zoals we al eerder hadden genoemd, een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Je krijgt hem binnen één werkdag binnen, zonder moeilijkheden.

Ook begeleiding en advies

Naast onze scherpe prijzen kunnen we onze klanten ook begeleiding en advies bieden met onze persoonlijke service. Wij gaan namelijk een stapje verder dan onze concurrenten in het drukken van proefschriften. Wij geven onze klanten namelijk uitgebreide persoonlijke ondersteuning bij het maken van het proefschrift, zoals helpen bij de tijdsplanning. We zorgen ervoor dat we snel en efficiënt kunnen werken door alles binnen eigen huis te produceren, daarnaast kunnen we onze vormgevers inschakelen om te helpen met het binnenwerk en de omslag opmaken. Zo zie je maar, we kunnen je op ieder gebied van je proefschrift helpen, behalve het schrijven! Benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen doen? Kijk op onze website!