Teazy
Image default
Aanbiedingen

Een schaakspel kopen voor mijn zoon

Ik ben op zoek gegaan naar een schaakspel voor mijn zoon. Hij speelt nu al een tijdje met mij schaken en hij wordt er steeds beter in. Het niveau waar wij op spelen begon heel laag, maar nu kunnen we op hoog niveau spelen wat erg leuk is. Omdat hij zoveel interesse toont in het schaken, vond ik het leuk om voor zijn verjaardag een eigen schaakspel te geven die hij gemakkelijk mee kon nemen naar zijn vriendjes of met familieuitjes. Maar waar moet ik een schaakspel kopen voor hem?

Waar koop ik een schaakspel online?

Ik ben zelf een drukke business man, dus ik had geen tijd om in een speelgoedwinkel een schaakspel te kopen. Daarom moest ik online op zoek naar een schaakspel voor mijn jongen. Eerst keek ik bij alle voorspelbare speelgoedwinkels die er te vinden waren online om daar te kijken. Bijvoorbeeld bij de Intertoys vond ik snel een mooi spel, alleen deze vond ik niet speciaal genoeg om aan hem te geven. De andere opties in de winkels waren ook niet echt wat ik zocht. Ik wilde een klassiek spel van hout en dat het meerdere lagen had, zodat de schaakstukken onderin konden. Helaas verkochten ze die niet zomaar ergens. Ik moest beter gaan zoeken naar specialisten op het gebied van schaken. Gelukkig had ik nadat ik naar specialisten ben gaan zoeken, snel een website die mij goed leek.

De Schaakkoning

De website die ik had gevonden was een specialist in het verkopen van schaakborden en nog veel meer. Ze hadden zelfs in het assortiment speciale edities van schaakspellen die ik nog nooit in mijn leven had gezien. Ik werd er helemaal blij van toen ik dit zag. Het schaakspel wat ik wilde kopen, hadden ze daar te koop staan voor een mooi bedrag. Bovendien als ik voor 12:00 bestelde, was het de volgende dag al in huis. Dat kwam alleen maar mooi uit. Dus ik heb meteen het schaakspel gekocht en de volgende dag had ik hem in huis. Mijn zoon was er super blij mee en probeert nu vrienden van hem te leren. Het is leuk om dat te zien bij de nieuwe generatie.

Benieuwd naar het assortiment van Schaakkoning? Bekijk dan de website via www.schaakkoning.nl. 

https://schaakkoning.nl/