Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

De aansluitdelen bij de gastrekveer

Het kan zijn dat je een gastrekveer nodig hebt bij het monteren van sommige producten. Hierbij kun je denken aan een bureaustoel of een kofferklep van een auto. Het is dan alleen wel belangrijk dat je informeert welke dingen nodig zijn om de gastrekveer te installeren bij het product dat je beter wou maken. Bij een bureaustoel heb je zo’n veer nodig om de stoel in hoogte te kunnen verstellen. En bij een kofferklep is de veer nodig om de kofferbak niet in een keer open te laten vliegen. Het is dan alleen wel belangrijk dat je de veer goed installeert en dit kan met de onderstaande dingen. 

Welke delen zijn er nodig? 

Als eerste zijn er ogen met kraag nodig. Dit zijn bevestigingen aan de gastrekveer waardoor je het aan het product vast kan maken. Hierdoor werkt het product dan goed en kan de veer op zijn best werken. Er zijn alleen nog wel andere dingen nodig om de veer het beste te laten werken. Zo zijn er ook kogelgewrichten nodig om bijvoorbeeld een kofferklep goed dicht en open te krijgen. Graffels zijn ook nodig om bijvoorbeeld de kragen in vast te maken. Als laatste kunnen stangkoppen van belang zijn bij het goed laten werken van de veren. 

Laat het soepel lopen 

Het soepel laten lopen van de gastrekveren wordt voornamelijk gedaan doormiddel van olie en de stikstof. Door de juiste hoeveelheid van de stikstof gaat de veer soepel in en uit waardoor jij je product goed kan gebruiken.