Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Een opslagruimte huren in de omgeving van Maarssen is zo geregeld!

Ik ga binnenkort verhuizen met mijn man naar het centrum van Maarssen. Wij gaan van een grote woning naar een iets kleinere woning, omdat de kinderen uit huis zijn en wij echt geen idee hebben wat wij met al die ruimte nu gaan doen. Dit betekent ook dat we veel te veel spullen hebben om in ons nieuwe huis te plaatsen. Daarom zochten we een grote en goede opslagruimte in de buurt, zodat we tijdelijk daar onze spullen kwijt konden om later te verkopen of om nog te gebruiken.

De zoektocht naar een opslagruimte in de buurt van Maarssen

Het zoeken naar een opslagruimte in de buurt van Maarssen was nog een flinke klus. We begonnen te zoeken naar een paar die wij op het internet hadden gevonden. Maar bij elke opslagruimte verhuurder waren de voorwaarden niet naar onze wens of was het personeel erg onvriendelijk tegen ons. Na ongeveer een week zoeken hadden wij het bijna opgegeven om in Maarssen wat te vinden. Totdat mijn man met nog één bedrijf aan kwam die ook opslagruimtes verhuurde. Wij gingen kijken op de website en wij werden al blij van alles wat er op de website stond. Ze hadden allemaal voorwaarden, services en voordelen die wij allemaal zochten. Dus de volgende dag rijden we naar de Opslagman in Maarssen om te kijken of het inderdaad iets voor ons was.

Opslagman

Wij kwamen daar aan en werden vriendelijk en netjes begroet door één van de medewerkers daar. Zij vroegen wat we zochten en wij legde onze situatie uit. De medewerker liet ons alle soorten opslagruimtes zien waar wij de keuze uit hadden. Bovendien vroeg hij ook of wij al een verhuisbedrijf hadden ingeschakeld voor de verhuizing. Dit hadden we nog niet gedaan en de medewerker zei dat Opslagman ook verhuisservice aanbiedt. Wij konden dus een opslagruimte huren voor een goede prijs, maar ze konden ons ook helpen met verhuizen! Als dat geen service is weten wij het ook niet meer!

Zeer tevreden met onze opslagruimte

Uiteindelijk is alles goed gekomen met de verhuizing en alle spullen die nu veilig in de opslagruimte ligt van Opslagman. Het is een fijn bedrijf om mee samen te werken en hopelijk blijven wij nog lang bij het bedrijf.