Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Antwoord op enkele belangrijkste vragen over Oostland Verhuizingen, verhuisbedrijf in Groningen

Wanneer u binnenkort in de omgeving van Groningen gaat verhuizen, is een verhuisbedrijf in Groningen inschakelen een goed plan. Verhuist u binnenkort? Dan heeft u zeker profijt van de tips in dit blog. Aan de hand van veelgestelde vragen, hier ook de antwoorden.

Veel mensen stellen dezelfde vragen aan diverse verhuisbedrijven. Hieronder worden twee van de belangrijkste vragen toegelicht.

1. Hoeveel kost het inschakelen van een verhuisbedrijf in Groningen?

Een van de – zo niet de – top vragen die vaak gesteld wordt is wat het kost om een verhuisbedrijf in Groningen in de arm te nemen. Het is waarschijnlijk ook een van de enige vragen waar geen enkel verhuisbedrijf direct een definitief antwoord op kan geven zonder extra informatie. Er zijn veel elementen die deel uitmaken van de kosten van een verhuizing. Dat maakt het moeilijk om voor elke klant afzonderlijk een exact prijskaartje te geven zonder kennis te hebben van enkele belangrijke zaken.

Ter indicatie: de kosten die elk verhuisbedrijf in Groningen aan u doorberekend zijn meestal gebaseerd op een aantal gecombineerde factoren: 

  • Het volume (de hoeveelheid) spullen die verhuisd moeten worden;

  • Is er vrije toegang tot beide woningen;

  • Afstand van de verhuizing;

  • Voorkeuren voor uw verhuisplan;

  • Aanvullende diensten (Bijv. verpakkingsdiensten, demontage/montage van meubels).

2. Wanneer moet ik een verhuisbedrijf in Groningen boeken?

Over het algemeen is het aan te raden om ongeveer 4-6 weken voor uw geplande verhuisdatum contact op te nemen met Oostland Verhuizingen, verhuisbedrijf in Groningen. Wanneer u een huis koopt en/of verkoopt kan de verhuisdatum gelijk liggen met de opleveringsdatum. Deze zult u waarschijnlijk weten wanneer u een handtekening onder het koopcontract heeft gezet. Door deze termijn in acht te nemen zorgt u ervoor dat u voldoende tijd over heeft om een nauwkeurige offerte te laten uitbrengen door Oostland Verhuizingen in Groningen. U hoeft echter niet in paniek te raken als u op korte termijn verhuist, aangezien zij ook dan hun uiterste best zullen doen om uw verhuizing op het laatste moment mogelijk te maken.

Gewoon doen! Verhuisbedrijf in Groningen vragen om advies

Vergeet niet dat u altijd contact op kunt nemen met Oostland Verhuizingen, hét verhuisbedrijf in Groningen voor hulp of advies op maat. Ze helpen u maar al te graag en zijn bereid om al uw vragen over uw aanstaande verhuizing te beantwoorden.