Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Bouwbedrijf Veenendaal

Voor de verbouwing van ons huis hebben wij bewust gekozen voor een bouwbedrijf uit Veenendaal: Van Appeldoorn Bouw. We wilden graag in zee gaan met een lokale partij die een goede reputatie heeft op het gebied van verbouwingen. Het idee om te gaan verbouwen bestond bij ons al langer. We wilden het huis van een uitbouw voorzien en daarnaast wilden we de badkamer grondig renoveren. Nadat we de financiering bij de bank hadden geregeld was het tijd om een geschikte partij te benaderen om de klus te klaren. We hebben bij diverse partijen uit de regio een offerte aangevraagd. Onze voorkeur ging uit naar een bouwbedrijf uit Veenendaal en omgeving. Van Appeldoorn Bouw uit Veenendaal kwam met de beste ideeën, rekening houdend met onze smaak en het beschikbare budget. Van Appeldoorn is een bouwbedrijf uit Veenendaal dat zich specialiseert in verbouwingen en renovaties. Een bevriend stel heeft een jaar geleden de gehele keuken laten verbouwen door hetzelfde bedrijf. Het resultaat was prachtig en alle werkzaamheden waren netjes afgerond binnen de afgesproken termijn. Een verbouwing geeft toch vaak een hoop stress en rommel. Het is daarom van belang dat het zo snel mogelijk wordt afgerond. Veel bouwbedrijven kunnen deze beloftes simpelweg niet waarmaken. Het contact verliep van meet af aan erg soepel, en we merkten dat er erg goed werd geluisterd naar ons.

Van Appeldoorn bouwbedrijf Veenendaal

Van Appeldoorn is een bouwbedrijf uit Veenendaal dat ons huis prachtig heeft verbouwd. Het huis is voorzien van een uitbouw en de badkamer is ook een lust voor het oog. Men is meerdere malen bij ons thuis geweest om een goede inschatting te kunnen maken van de mogelijkheden en het kostenplaatje. Door de uitbouw lijkt het nu alsof we in een ander huis wonen. Het gevoel van ruimte is fenomenaal en alles is prachtig afgewerkt met de beste materialen. Ook hebben ze bij de uitbouw goed nagedacht over de isolatie, dat komt onze energierekening weer ten goede. Wanneer je op zoek gaat naar een bouwbedrijf uit Veenendaal, dan kunnen wij Van Appeldoorn van harte aanraden.

Badkamer

Van Appeldoorn is een bouwbedrijf uit Veenendaal dat zich met zijn werkzaamheden richt op onder andere renovaties en verbouwingen. Naast de uitbouw is ook de badkamer prachtig geworden. Afgezien van het beoogde woongenot is ook de waarde van het huis aanzienlijk gestegen. Het is een investering geweest die zeer de moeite waard is. Wanneer je een verbouwing overweegt, bezoek dan de website en neem contact op met hen. Van Appeldoorn is het aangewezen bouwbedrijf in Veenendaal.