Teazy
Image default
Aanbiedingen

Dakraam plaatsen Veenendaal

Heb je een huis in Veenendaal met een schuin dak? Wil je in het schuine gedeelte een raam hebben? Normaal gesproken is dat geen probleem. Bouwbedrijf Rudigro kan zowel een dakraam plaatsen als vervangen. Bij het vervangen kun je zelfs kiezen voor een groter raam! Een dakraam plaatsen is altijd binnen 1 dag gebeurt. Het is minder werk dan je wellicht denkt. De prijs valt daarom ook reuze mee. Je kunt ervoor kiezen om zelf het raam te bestellen, maar wanneer je dat ons laat doen dan ben je soms nog goedkoper uit. Nieuwsgierig naar de kosten? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Een offerte maken wij gratis!

 

Velux het bekendste merk

Velux is een van de bekendste merken als het gaat om dakramen, maar Velux maakt nog meer. Ze maken namelijk ook lichtkoepels, daglichtsystemen, en lichtstraten. De lichtkoepels en lichtstraten worden niet op een schuin dak gemonteerd, maar het daglichtsysteem wel. Een daglichtsysteem is eigenlijk de koppeling tussen meerdere dakramen die aan elkaar worden gemonteerd. Dit kan zowel naast elkaar als boven elkaar. Bovendien kunnen de dakramen ook los van elkaar open en creëer je een enorme hoeveelheid licht!

Maar in Veenendaal wordt een dakkapel ook op maat gebouwd of gewerkt met prefab om de snelheid van plaatsing nog sneller te maken.

 

Dakkapel vaak ook mogelijk

Wie een huis met een schuin dak heeft kan in een aantal gevallen ook kiezen voor een dakkapel. Een dakkapel biedt meer ruimte en meer licht, en voegt bovendien ook waarde aan de woning toe. Wanneer je een schuin dak hebt, is het vloeroppervlak wel groot maar het sta oppervlak een stuk minder omdat het dak schuin loopt. Met een dakkapel vergroot je het sta oppervlak en kun je van een kleine kamer een stuk grotere kamer maken. Als je geen dakkapel wilt laten plaatsen vanwege de kosten, dan kun je altijd nog kiezen voor een balkonvenster. Zo heb je toch een kleine uitbouw waarbij je een stukje ruimte wint, de mogelijkheid hebt om goed te ventileren, en je krijgt er een hoop licht bij!

 

Veenendaal en omstreken

Neem contact op met Bouwbedrijf Rudigro voor een gratis en vrijblijvende offerte! Woon je in de omgeving van Veenendaal waaronder provincie Utrecht, dan kun je voor een scherpe prijs een dakraam laten plaatsen of iets anders.