Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Alternatieve koffie capsules

Pruttelend staat het koffieapparaat op je te wachten (of andersom). Het ultieme koffieapparaat zet je koffie zelfs al voor je terwijl jij nog in bed ligt en voor de vierde of vijfde keer aan het snoozen bent. Als je dan toch zo ver bent om op te staan (of niet meer langer kunt blijven liggen), dan staat de koffie in ieder geval al klaar. Hoe goede koffie zich onderscheidt is voor iedereen persoonlijk. Koffie wordt in allerlei smaken geproduceerd en bovendien zitten er vaak genoeg knopjes op het koffieapparaat om de koffie volledig naar wens te maken.

 

Waar je waarde aan hecht bij goede koffie moet je zelf bepalen. Ga voor goede koffie capsules en probeer ook eens wat anders uit. Verandering van spijs doet leven en net zo is het met koffie. Soms is een alternatief voor een koffie cup wel zo lekker dat je opeens niet meer zonder kunt. Er is veel keus voor koffie capsules voor bijvoorbeeld de Dolce gusto machine. Kies uit verschillende soorten voor de smaak die bij jou past. Natuurlijk speelt ook de prijs van de koffie mee in de keuze van de koffie cup. Er zijn heerlijke koffie capsules voor weinig geld, maar je kunt het ook zo gek maken als je zelf wil. Wie een frequent bezoeker van de Starbucks of andere hippe koffietent is, weet dat het dan behoorlijk in de papieren kan lopen.

 

Zo is het ook met de koffie die je thuis zet. Soms zijn er goede alternatieven voor koffie capsules. Stel dat je een Dolce Gusto apparaat hebt staan. Dan kun je daar de standaard cups in doen, maar je zou ook kunnen kijken naar andere mogelijkheden. Kies dan voor een goed dolce gusto alternatief en profiteer van het prijsverschil. En niet door vertellen hoor, maar stiekem zijn deze alternatieven nog lekkerder ook.

 

 

 

 

https://www.koffiecupster.nl/