Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Houten vloeren

Houten vloeren worden almaar populairder in Nederland. Dat is ook volkomen terecht. Houten vloeren vloeren onderscheiden zich van andere soorten in hun schoonheid. Huizen met daarin houten hebben een warm, stijlvol en romantisch karakter. De Nederlandse economie floreert momenteel en de huizenmarkt is exemplarisch voor de huidige situatie. Veel mensen kopen, verkopen of verbouwen een huis. Daarbij worden ze voor de keuze gesteld, wat te gaan doen met hun vloer. Kies je voor een natuurproduct of kies je voor kunststof. Er wordt steeds vaker gekozen voor een natuurproduct. Daarbij kan je weer kiezen voor hardsteen, tegels of houten vloeren. Vooral houten vloeren geven een huis een bijzondere uitstraling. Je kan kiezen uit tal van houtsoorten en structuren. Ook op het gebied van prijs zijn er vele mogelijkheden. Houten vloeren hebben misschien een duur imago. Echter blijkt in de praktijk niets minder waar. Je moet dan alleen wel weten waar je je houten vloeren moet kopen. Een vooraanstaand bedrijf op het gebied van Houten vloeren is Bax Houthandel. Bax Houthandel maakt al jaren, geheel zelf, houten vloeren op ambachtelijke wijze. Bax Houthandel beschikt over een eigen fabriek, een showroom en meerdere verkooppunten in Nederland.

Houten vloeren natuurlijk bij Bax Houthandel

Houten vloeren koop je bij Bax Houthandel. Bax Houthandel kenmerkt zich door vakmanschap en een passie voor schoonheid. Bax Houthandel werkt zonder tussenhandel. Dat betekent dat ze alles zelf produceren en verkopen, met als resultaat een zeer lage prijs en gegarandeerde kwaliteit. Bax Houthandel koopt tevens direct in bij de bron. Met vestigingen in Barneveld, Utrecht, Zoetermeer en Amsterdam is er altijd wel een filiaal in de buurt. De vestiging in Barneveld huist ook de fabriek waar de houten vloeren worden gemaakt. Een bezoek aan de showroom is zeer de moeite waard, en er gaat werkelijk een wereld voor je open. Bax Houthandel ademt vakmanschap.

De juiste keuze

Houten vloeren koop je bij Bax Houthandel. Echter is het van groot belang dat je goed ingelicht bent op het gebied van houten vloeren. Denk dan aan de houtsoort, het type vloer, de dikte en natuurlijk het onderhoud. Houten vloeren zijn organisch en zijn gevoelig voor luchtvochtigheid en temperatuur. Neem daarom contact op met Bax Vloeren of bezoek de website. Bax Houthandel is de ideale partner op het gebied van houten vloeren.