Teazy
Image default
Woning en Tuin

Jouw perfecte keuken waar het gezin samenkomt

Een keuken is een plek waar je met het gezin samenkomt. Hier wordt de dag besproken of worden leuke plannen gemaakt. Samen lekker ontbijten, lunchen of dineren. Met de familie rond de tafel tijdens de feestdagen of samen met vrienden borrelen. Je spendeert veel tijd in de keuken en daarom wil je ook dat deze volledig naar jouw wens is. Door een ontzettend groot aanbod is de kans groot dat jij jouw droomkeuken wel zal vinden. Deze kun je aanpassen naar jouw levensstijl en naar het gezin. Ook speelt de ruimte van de keuken een grote rol in de indeling. Heb je bijvoorbeeld een mooi open plan waarin het eet- en kookgedeelte samenkomt met de woonkamer? Dan kun je een gezellige eettafel met mooie stoelen plaatsen in de keuken.

Een nieuwe keuken met flinke korting op de apparatuur

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken kun je goed letten op aanbieden. Veel aanbieders werken namelijk met aanbiedingen waardoor je voordelig veel extra’s krijgt. Dit kan zijn in de vorm van apparatuur of leuke cadeautjes zoals een dagje sauna of een weekendje weg. Ook zijn er vaak acties te vinden waar je op kunt letten zodat jij alleen de beste prijzen betaald. Zo hou je misschien nog wat geld over om een mooi nieuw koffieapparaat te kopen of een luxere koelkast met ijsblokjes maker. De kortingen kunnen dus zeker interessant zijn wanneer je binnenkort van plan bent om het huis te vernieuwen, renoveren of wanneer je gaat verhuizen.

Zelf samenstellen

Je hebt de keuze om jouw droomkeuken volledig zelf samen te stellen. Dit kun je samen met een specialist doen of je kunt zelf aan de slag met het tekenen van een plattegrond. Je kunt werkelijk de complete keuken helemaal zelf ontwerpen. Hierbij kun je denken aan de indeling, de vloeren, het aanrechtblad, de kastjes en de greepjes. Zo creëer je eenvoudig een complete stijl die jou aanspreekt. Wil je een moderne afzuigkap welke is verwerkt in de kookplaat of kies je toch voor een afzuigkap die aan het plafond zit? Wil je de stopcontacten mooi weggewerkt en op handige plekken of laat je ze zitten waar ze nu zitten? Door hier goed over na te denken kun je jouw droomkeuken volledig zelf samenstellen naar wens.

Zelf aan de slag met een make-over

Wanneer je graag de uitstraling van de kastjes wilt veranderen maar niet voldoende budget hebt om nieuwe kastjes te kopen, kun je ook zelf aan de slag. Je kunt bijvoorbeeld de kastjes wrappen met een speciale folie. Hiermee verander je eenvoudig de kleur van het kastje zonder dat je hier veel geld aan kwijt bent. Ook kun je eenvoudig de greepjes veranderen voor een compleet andere uitstraling. Dit kan een handige optie zijn wanneer je in een huurhuis woont. Wanneer je volgens gaat verhuizen of een huis gaat kopen kun je jouw droom keuken bij Superkeukens gaan uitzoeken. Tot die tijd kun je aan de slag met het wrappen van de kastjes voor een compleet nieuwe look.