Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Het bedrijf om uw oude ijzer op te halen voor een goede prijs!

Heeft u nog veel oud ijzer voor uw pand liggen en wilt u daar vanaf? Dan kunnen wij van Chris Struijk u misschien van dienst zijn! Want wij halen oud ijzer op voor een scherp prijsje. Wij hebben de expertise om uw ijzer zo goed mogelijk weg te halen en weer te verbranden of te hergebruiken. Vanaf 300 kilo oud ijzer staan wij graag tot uw dienst.

Voorbeelden van oud ijzer ophalen

Er zijn vele voorbeelden van verschillende soorten oud ijzer die wij als bedrijf voor u kunnen ophalen en wegbrengen. Bijvoorbeeld witgoed, sloopauto’s, afval van garages en zelfs het verwijderen van een CV-installatie in uw bedrijfspand. Soms heeft is uw bedrijf toe aan een nieuwe CV-installatie. Dat begrijpen wij van Chris Struijk, daarom bieden wij de dienst aan om deze installatie geheel te verwijderen en weg te brengen voor u. Wij maken dan een afspraak om het te verwijderen voor u en om daarna meteen naar de stort te brengen. Wist u dat wij met het oude ijzers zelfs nieuwe dingen maken. Wij recyclen eigenlijk het oude ijzer in nieuwe producten die weer kunnen worden gebruikt.

Verschillende soorten diensten van Chris Struijk

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor verschillende soorten diensten. Natuurlijk voor het ophalen van uw oud ijzer bij uw bedrijf of thuis, maar ook het inkopen van oud ijzer, sloopauto verkoop en het leegruimen van oude bedrijfspanden. Wij bieden deze dienst met vele medewerkers aan, om al het oud ijzer leeg te ruimen uit uw oude bedrijfspand. Hier kunnen wij weer doorverkopen of laten recyclen. Zelfs oude ICT-computers zijn bij ons zeker welkom! Veel mensen hebben hier behoefte aan, dus weet u iemand die oude computer weg wilt geven? Raad Chris Struijk aan bij iedereen!

Contact

Wilt ook uw oud ijzer laten ophalen door Chris Struijk? Kijk dan voor meer informatie op de website van Chris Struijk voor uw vragen die u beantwoord wilt hebben en voor alle diensten. Daar staat meer uitleg van alle diensten die wij aanbieden als bedrijf. Wij staan klaar om uw ijzer graag voor u weg te halen!