Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Hangende oogleden? Ga voor een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie zorgt voor een uitgeruste blik. Erg noodzakelijk wanneer je een van de velen bent die net als ik heel wat ballen in de lucht heeft te houden. Oké, eerlijk is eerlijk. Beter zou ik kunnen schrijven dat ik al die ballen in de lucht wíl houden. Van slapen komt niet altijd veel, maar met het vorderen van de jaren, gaat ook mijn gezicht meer en meer tekenen. Zo na mijn 45e merkte ik dat ik toch wel last heb van die hangende oogleden. Tja, als alles gaat ‘hangen’ natuurlijk ook je oogleden. De enige remedie is een ooglidcorrectie bij ooglift.nl. Want met smeerseltjes of oefeningen kom je er niet meer. De tijd maakt korte metten met de veerkracht van je huid.

Door een ooglidcorrectie snoep je een aantal jaar van je uiterlijk af

 

Zo fijn dat een ooglidcorrectie je enkele jaren jonger laat uitzien. Het is tegenwoordig een relatief eenvoudige operatie, maar het blijft een operatie. Dus jezelf goed (laten) informeren is naar mijn idee wel aan te raden. Je ziet heel wat voor en na foto’s op internet. Het voordeel van internet natuurlijk. Toch heb ik zelf contact gezocht met mensen van wie ik wist dat ze een ooglidcorrectie hadden ondergaan. Foto’s zijn natuurlijk leuk om te zien, maar ik wilde ook het echte verhaal erachter kennen. En natuurlijk door wie de oogleden gecorrigeerd zijn.

 

Ooglift voor een perfecte ooglidcorrectie

Het viel me op dat de mensen in mijn omgeving (Utrecht) veelal bij Ooglift goede ervaringen hadden opgedaan wat betreft hun eigen ooglidcorrectie. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid enorm. Dus nam ik contact op met Ooglift voor een kennismakingsgesprek. Ik had direct in de gaten dat ik ondanks mijn zenuwen op mijn gemak was tijdens het gesprek. Het voelde direct vertrouwd. De uitleg die ik kreeg zette me aan om er ook verder mee te gaan. Ik heb dus niet lang na het kennismakingsgesprek inderdaad een ooglidcorrectie ondergaan. En wat ben ik er blij mee! Ik had dat echt veel eerder moeten doen. Maar ja, zoals met zoveel dingen in het leven, blijf je uitstellen omdat er telkens wel weer iets tussenkomt dat ‘belangrijker’ is. Maar wat is nu belangrijker dan je goed te voelen in je eigen lijf? En als een ooglidcorrectie daartoe kan bijdragen, moet je het echt niet uitstellen. Maak vandaag nog die afspraak!