Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Haal- en brengservice stomerij

Dat heb jij weer, twee zieke kinderen op de bank terwijl je net je jurk naar de stomerij wilde brengen. Je man moet werken en je kan de kinderen natuurlijk ook niet even meenemen als ze ziek zijn. Overmorgen is er een feest en deze jurk was er speciaal voor gekocht, maar met het passen ging het helaas mis en kwam er een vlek op die je er niet zomaar uit krijgt. Je kan natuurlijk niet morgen met die vlek op je jurk aankomen, hoe kan je dat nou het beste oplossen? Je zoekt op internet naar een stomerij in de buurt en gelukkig zie je stomerij Leidschendam voorbij komen met een haal-en-brengservice, zo kan je je jurk laten stomen zonder dat je bij je zieke kinderen weg moet.

Een haal-en-brengservice bieden steeds meer bedrijven aan, omdat sommige mensen er anders niet aan toe komen om hun kleding naar de stomerij te brengen. Panda stomerij is een aanbieder die een haal-en-brengservice aanbiedt. Zo kunt u als u even niet weg kunt toch u kleding laten stomen. De kleding wordt bij je thuis opgehaald en weer schoon en gereinigd teruggebracht. Er is altijd wel een moment dat je net even geen tijd hebt om je kleding te brengen en dit is dan ook ideaal.

Ook wordt er steeds vaker een 24 uurs service aangeboden, hiermee krijg je je kleding dezelfde dag nog gereinigd terug. Dit is ideaal als je een kledingstuk de volgende dag nog nodig hebt of bijvoorbeeld dezelfde avond, door deze service is dat dan ook mogelijk. Door al deze mogelijkheden wordt het steeds gemakkelijker om je kleding te laten stomen en het wordt sneller gedaan door mensen, omdat je snel je kleding weer terug hebt of je kan je kleding even laten ophalen en weer thuis laten brengen.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/