Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Een mooie eiken vloer zonder tussenpersoon

Een mooie eiken vloer kopen kan best een leuke en uitdagende bezigheid zijn. Mijn vrouw en ik wilden graag een eiken vloer voor in ons nieuwe huis. Toen wij het huis gingen kopen, wisten wij al dat wij de vloer niet mooi vonden graag een andere wilden hebben. Qua smaak wisten wij dat wij het niet snel eens zouden worden over wat voor type eiken vloer het beste bij ons interieur zou passen. Wij zijn ons toen eerst gaan focussen op de verschillende eiken vloeren die er waren. Zo kregen wij langzamerhand voor ogen wat een mooie eiken vloer binnen ons huis zou zijn. Ook zijn wij verschillende winkels en showrooms langsgegaan om advies te krijgen over hoe wij onze smaken konden combineren.

 

Een leuke zoektocht naar de mooiste eiken vloer

 

Vrij snel kwamen wij erachter dat onze smaken, wat betreft eiken vloeren, zeker wel te combineren waren. Na verschillende gesprekken te hebben gevoerd in verschillende winkels, zijn wij gaan kijken of wij op internet goedkopere alternatieven konden vinden. Uit eigen ervaring wisten wij namelijk dat op internet vaak dezelfde spullen staan, maar dan een stuk goedkoper. Wij zijn toen een kijkje gaan nemen op verschillende websites die zeiden dat zij eiken vloeren aanbieden. Al vrij snel begon Bax Houthandel bij ons op te vallen. De eiken vloeren die zij aanbieden, komen namelijk rechtstreeks uit hun eigen fabriek. Ons sprak dit erg aan, omdat er niet met een tussenpersoon gewerkt werd. Vrijwel altijd zijn de kosten lager, wanneer er geen sprake is van een tussenpersoon. Ook was het assortiment erg ruim en konden wij ook een showroom bezoeken.

 

Een hartelijk ontvangst

 

Wij hadden altijd het beeld dat het onmogelijk was om een showroom te bezoeken, als er sprake was van een online aanbieder. Bij Bax Houthandel was dit wel het geval en ons gaf dit best wel wat vertrouwen. Wij konden zo onze toekomstige vloer in het echt zien en beter bepalen of wij deze eiken vloer ook echt wilden. De service was erg goed en wij werden hartelijk ontvangen. Uiteindelijk hebben wij onze eiken vloer hier gekocht en deze is mooi geïnstalleerd. Tot op heden hebben wij nog geen moment spijt gehad van onze eiken vloer van Bax Houthandel!