Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

De aluminium schuifpui

Je hebt een probleem, namelijk, je huis is te gesloten, het voelt als een muffe gevangenis waar weinig licht of frisse lucht in komt. Wij hebben de oplossing voor jouw probleem, een aluminium schuifpui. De aluminium schuifpui is bij uitstek geschikt om ervoor te zorgen dat jouw woning transformeert van de muffe gevangenis waar weinig licht of frisse lucht in komt naar de open, frisse en goed verlichte woning die jij verdient. Door een aluminium schuifpui verandert een van de muren van de begane grond van jouw woning in een en al raam. Dit zorgt ervoor dat natuurlijk licht via de aluminium schuifpui naar binnen valt, waardoor de binnenkant van de woning als geheel opener zal voelen. Ook is de connectie met de tuin ineens veel gemakkelijker, je schuift gewoonweg de aluminium schuifpui opzij, en je staat al buiten! Ga naar de website www.schipper-ede.nl voor meer informatie over de aluminium schuifpui.

De aluminium schuifpui van Schipper Ede

Wij van Schipper Ede zijn experts in het installeren en op maat maken van aluminium schuifpuien voor iedere soort woning. Wij doen dit werk al jaren en zijn daardoor ieder denkbaar probleem van een aluminium schuifpui installeren al een keer tegengekomen. Ons verras je niet! Nu krijgen we wel vaak de vraag of een aluminium schuifpui van ons wel inbraakbestendig is. Een groot gedeelte van de muur bestaat nou eenmaal alleen maar uit glas. Zo kunnen inbrekers toch eenvoudig binnenkomen? Daarop zeggen wij nee. Een aluminium schuifpui van ons voldoet aan de vereisten van inbraakweerstand klasse 2. Je weet misschien niet waar inbraakweerstand klasse 2 voor staat, maar je kunt ons op ons woord geloven dat het betekent dat een aluminium schuifpui van ons tegen 90% van alle inbraken bestand is.

Neem een aluminium schuifpui!

Een aluminium schuifpui heeft werkelijk alleen maar voordelen! Ze zijn onderhoudsarm, soepel te schuiven, hebben een lange levensduur, zijn weersbestendig, energiebesparend, geluidswerend en voorkomen ruimteverlies. Deze eigenschappen van een aluminium schuifpui zorgen ervoor dat je portemonnee voller blijft en je huis veiliger. Bovendien biedt Schipper Ede allerlei varianten van de aluminium schuifpui aan, het zou bijna onmogelijk zijn dat er geen enkel model is die bij jouw woning past. Kom daarom langs bij Schipper Ede, vraag nu de offerte aan!