Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

De beste makelaar vind je in Veenendaal

Ik was op zoek naar de beste makelaar die ik in Veenendaal kon vinden. Al voor een lange poos had ik mijn huis te koop staan bij een andere makelaar die mij niet goed heeft behandeld. Elke keer wanneer ik vroeg of er nog mensen waren die interesse hadden, weigerde hij dit aan mij te vertellen. Op een gegeven moment is de maat vol en ben ik weggegaan bij die makelaar. Daarom ging ik in de omgeving zoeken naar een ander waar ik wel serieus werd genomen.

Makelaar in de omgeving van Veenendaal vinden

Hopelijk waren er verder wel in de omgeving van Veenendaal nog goede makelaars te vinden die mij wilden begeleiden in het verkoopproces. Daarbij vond ik het fijn als ik ook echt een deel uit kon maken van het proces. Dat was een van mijn prioriteiten tijdens het zoeken. Hierdoor kon ik vele makelaars in Veenendaal afstrepen voor deelname. Uiteindelijk had ik een makelaar gevonden die er goed uit zag en de website een goede tone of voice opleverde. Dus besloot ik contact op te zoeken met de makelaar en ik kon daar meteen heen voor een kennismakingsgesprek. Dit was geheel kosteloos en meer om te oriënteren of deze makelaar is voor mij was. Deze service verdiende al een tien! Tijdens de kennismaking voelde ik mij meteen op me gemak en konden we goed overleggen over de bepaalde stappen die ondernomen zouden worden. Hier was ik het mee eens en we gingen samen aan boord. Ik was benieuwd of ik nu wel mijn huis kon verkopen.

Goed contact en behulpzaam

Tijdens het gehele proces van begin tot eind, heeft deze makelaar goed contact met mij gehouden over de huidige situatie en niet zomaar acties gedaan zonder mijn toestemming. Dit vond ik super fijn en heb hem hiervoor ook bedankt. Bovendien was mijn huis binnen twee maanden officieel verkocht! Bij de andere makelaar duurde dit meer dan een half jaar en toen gebeurde er helemaal niks. Ik wil hierbij Zonnenberg Makelaardij erg bedanken voor alles wat zij hebben gedaan hiervoor.

Meer weten over Zonnenberg Makelaardij? Bekijk dan de website via www.zonnenbergmakelaardij.nl voor meer informatie.