Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Aluminium kozijnen laten plaatsen in ons huis

Al een poosje wilden wij aluminium kozijnen laten plaatsen in ons huis. Van buren hadden wij namelijk gehoord dat zij hier erg goede ervaringen mee hadden en dat aluminium kozijnen een grote toevoeging voor het huis kunnen zijn. Dat was voor ons dan ook de reden om op zoek te gaan naar een bedrijf dat deze aluminium kozijnen aanbood en deze bij ons kon komen installeren. Onze buren waren namelijk niet heel tevreden over het bedrijf waar zij gebruik van hadden gemaakt en voor ons was dat dus genoeg reden om op zoek te gaan naar een ander bedrijf. Al vrij snel kwamen wij uit bij Schipper Ede.

 

De aluminium kozijnen die bij Schipper Ede te krijgen zijn

Schipper Ede biedt diverse aluminium kozijnen aan die ook nog eens geïnstalleerd kunnen worden door hen. Voor ons was dit een goede reden om contact op te nemen met Schipper Ede en te vragen naar de diverse mogelijkheden als het gaat om aluminium kozijnen. Wij kregen meteen erg veel informatie over de aluminium kozijnen die Schipper Ede aanbood en ook boden ze ons aan om langs te komen voor een offerte. Het was mogelijk om op de zeer korte termijn een afspraak te plannen en precies volgens afspraak stond Schipper Ede bij ons voor de deur om ons advies te geven over de aluminium kozijnen. De offerte die wij naderhand kregen, zag er erg goed uit en wij hadden hier dan ook zeer veel aan. Wij waren blij verrast door de lage prijzen die werden aangeboden en zijn meteen in zee gegaan met Schipper Ede. De samenwerking verliep op een zeer fijne manier en daardoor hebben wij een mooi resultaat met prachtige aluminium kozijnen op dit moment. Wij zijn erg blij met de diensten van Schipper Ede en maken hier in de toekomst weer graag gebruik van.

 

De diverse mogelijkheden

Neem gerust een kijkje op de website van Schipper Ede om, net als wij, de diverse mogelijkheden te ontdekken. Wij zijn erg blij met Schipper Ede en raden dit bedrijf dan ook zeker aan anderen aan!