Teazy
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn zonnebanken en waarvoor worden ze gebruikt?

Heb je ooit in de buitenlucht willen zitten en willen genieten van je favoriete video’s of een feit willen opzoeken, maar je telefoon of tablet had weinig tot geen batterij?

Wel, met de multifunctionele banken op zonne-energie kunt u dit alles en nog veel meer!

Een moderne oplossing, banken op zonne-energie leveren groene stroom om uw slimme apparaten door op te laden Zonne-PV-technologie (voor optimale functie is er ook gedacht aan vogelwering). Biedt 4G-internettoegang, meerdere USB-oplaadpoorten en een comfortabele stoel.

  • Geïntegreerde Wi-Fi-hotspot.

  • Buitenverlichting voor veiligheid.

  • Duurzaam, robuust metaal en weerbestendig.

  • Temperatuurregeling door een reflecterende coating. Dit betekent dat de bank niet warmer kan worden dan 30 graden Celsius.

  • Geïntegreerde sensoren voor het vastleggen van gegevens zoals functionaliteit en het totale aantal gebruikers.

Waarvoor ontworpen?

Ontworpen voor buitenruimtes, banken op zonne-energie zijn perfect voor gemeenschappelijke buitenruimtes. Waaronder stadspleinen, parken, stranden, winkelcentrum, bushaltes en treinstations. Met de overvloedige hoeveelheid beschikbare zonne-energie produceren zonnebanken geen giftige uitstoot. Al die tijd is het een elegante, multifunctionele slimme stroomvoorziening. Het is een goede investering voor zowel onze gezondheid als het milieu.

Terwijl ze ook veiligheid en beveiliging bieden voor mensen die dringend een vergoeding nodig hebben. Met prijzen van gemiddeld €2800 tot €5600 en met snelle installatietijden, zijn banken op zonne-energie een geweldige investering! Binnen slechts een uur kunt u een bank op zonne-energie laten installeren en een apparaat bij u in de buurt van stroom voorzien. Hoewel de prijs misschien duur klinkt, kan een bank op zonne-energie zichzelf door het gebruik van advertenties terugbetalen.

 

https://www.zonnepanelenvogelvrij.nl/vogelnest-verwijderen/