Teazy
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat is apparatuur leasing

Apparatuur leasing, ofwel machine lease, is een vorm van financiering waarbij een bedrijf het gebruik van apparatuur voor een bepaalde periode verkrijgt in ruil voor een periodieke betaling. De huurder is niet verantwoordelijk voor enig onderhoud, reparatie of vervanging van de apparatuur en de verhuurder behoudt alle eigendomsrechten tijdens de huurperiode. Het leasen van apparatuur is gunstig voor bedrijven die apparatuur nodig hebben, maar niet over de middelen beschikken om deze direct aan te schaffen. Het is ook een handige manier om bij te blijven met de nieuwste technologie zonder vooraf al te veel geld te hoeven investeren.

Geld besparen met equipment leasing

In deze dure tijden zorgen veel ondernemers ervoor dat zij op een goedkope manier toch een bedrijf draaiende kunnen houden. Maar niet alleen ondernemers ook scholen en andere bedrijven moeten ervoor zorgen om op een goedkope manier toch het hoofd boven water te kunnen houden. Daarom is equipment leasing een perfecte manier om hieraan mee te werken. Hiermee is het mogelijk om met een soort lening een machine, computerapparatuur of een andere soort machine aan te schaffen. Je bent meteen de eigenaar en je hoeft niet meteen een groot bedrag te gaan betalen. Door het aangaan van deze financiering is het mogelijk om maandelijks een klein bedrag te betalen. Hierdoor hou je overzicht in jouw eigen portemonnee. Proflease is het bedrijf waar je terecht kunt voor dit soort lease investeringen.

Er zijn diverse voorbeelden te verzinnen betreft dit soort financiering. Niet alleen computers voor een bedrijf of een school. Maar ook diverse machines voor een onderneming. Maar wat te denken aan vrachtwagens, of een heftruck. Misschien een nieuwe koffiemachine en zo zijn er nog veel andere voorbeelden te verzinnen waarvoor equipment leasing een uitkomst zal zijn.