Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Schrikdraad kopen

Schrikdraad en toebehoren koopt u bij Schrikdraad.com. In deze overzichtelijke webshop vindt u snel en eenvoudig schrikdraadapparaten die voor kleine en grote afrasteringen geschikt zijn. Bent u van plan een elektrische afrastering rond uw weide te plaatsen? Schrikdraad.com biedt drie verschillende geleiders, namelijk draad, koord en lint. Dit is vele malen diervriendelijker dan het ouderwetse prikkerdraad. Alle soorten schrikdraad zijn zeer scherp geprijsd.

Draad

De minst opvallende geleding is afrasteringsdraad. Hoewel het niet direct opvalt is het een prima manier van geleiding en gaat het jarenlang mee. In het assortiment vindt u schrikdraad van de merken Gallagher en Pulsara.

Koord

Kiest u voor koord, dan bent u zeker van permanente geleiding. In de webshop heeft u de keuze uit verschillende lengtes. Het is ideaal om te gebruiken als omheining en als perceelverdeler.

Lint

Het meest zichtbare is lint. Zelfs dieren zullen dit type schrikdraad opmerken. Schriklint is in diverse breedtes verkrijgbaar. Vanaf 10 mm tot en met 40 mm. Ideaal om als afrastering voor paarden te gebruiken of grote omheiningen.

Online schrikdraad kopen

Dat u bij Schrikdraad.com online uw bestelling kunt plaatsen heeft diverse voordelen. Alle apparaten zijn gemakkelijk te vergelijken en de medewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies. Een bestelling plaatsen doet u vanuit u luie stoel zonder gedoe. Alle producten en accessoires zijn op voorraad zodat u verzekerd bent van een snelle levertijd. Vandaag besteld is morgen in huis.

Omheining voor dieren

Wij adviseren om vooraf goed in kaart te brengen voor welk soort dier u een elektronische afrastering wilt aanschaffen. Bepaalde geleiders zijn namelijk niet geschikt voor alle soorten dieren, omdat niet al het schrikdraad een dier tegenhoudt. Voor grote dieren is lint de beste optie. Gelukkig staan de medewerkers van deze webshop altijd voor u klaar om u te voorzien van advies.

Multifunctioneel schrikdraad

Heeft u koeien, paarden, schapen, varkens of andere dieren? Investeren in schrikdraad is dan aan te raden. Bij Schrikdraad.com weet u zeker dat u nooit te veel hoeft te betalen en ontvangt u de beste service. Meer weten? Neem gerust contact op of breng een bezoek aan de website.

https://www.schrikdraad.com