Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Satijnen kussenslopen

Prachtige, satijnen kussenslopen in betoverende kleuren

Beauty Pillow verkoopt prachtige, satijnen kussenslopen in betoverende kleuren. Hoe u uw slaapkamer ook heeft ingericht, er is altijd wel een kleur te vinden die perfect past bij uw beddengoed. Maar u koopt de luxueuze, glanzende kussenslopen niet alleen voor de kleur of omdat ze passen in uw slaapkamer. Nee, u koopt de kussenslopen van Beauty Pillow ook vanwege het wonderbaarlijke effect dat deze kussenslopen hebben op uw huid en uw haar.

De vele voordelen van satijnen kussenslopen

De bijzondere satijnen kussenslopen van Beauty Pillow bestaan voor 100% uit polyester. Doordat de kussenslopen van dit zeer dichtgeweven materiaal zijn vervaardigd, nemen ze vrijwel geen vocht, vet of stof op en zijn ze extreem glad. Het supergladde oppervlak van de kussenslopen staat garant voor een heerlijke, verkoelende slaapbeleving. Uw hoofd glijdt als het ware over het kussensloop, waardoor uw haar in model blijft en uw huid niet wordt opgeruwd, zoals bij een traditioneel kussensloop gebeurt. De gladde, satijnen kussenslopen van Beauty Pillow hebben nog veel meer positieve effecten. Ze voorkomen vervelende afdrukken op uw gezicht, zorgen voor een gladde huid, houden geföhnd haar in model, zorgen voor een betere werking van huid- en haarproducten, voorkomen klitten en pluizen in uw haar en zijn zeer hygiënisch.

Beauty Pillow doet geen concessies

Nu denkt u misschien dat de wonderbaarlijke satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zeker moeilijk te reinigen zijn. Maar niets is minder waar. De kussenslopen zijn gewoon in een wasmachine op een temperatuur van 40 graden te wassen. De witte kussenslopen zijn zelfs op 60 graden te wassen en na het wassen kunnen de kussenslopen zonder probleem de wasdroger in. Natuurlijk zijn er ook aanbieders die vergelijkbare kussenslopen aanbieden, maar dan met mindere kwaliteit satijn. Beauty Pillow doet geen concessies aan de kwaliteit van de kussens, zodat elke koper verzekerd is van een perfect resultaat. Maak dus snel een account aan en bestel een aantal kussenslopen via onze website.

https://www.beautypillow.nl/