Teazy
Image default
Woningen

Professionele zeepdispensers hier te koop

Maak hier kennis met Jipsnel, de leverancier voor ieder bedrijf. Er zijn hier veel artikelen te vinden voor veel branches. Denk hierbij aan:

  • Winkel
  • Magazijn
  • Bouw
  • Horeca
  • Schoonmaak
  • EHBO

Ook voor werkkleding en zeepdispensers ben je hierbij dit bedrijf aan het juiste adres. Voordeel is dat het assortiment zo groot is, dat je hier kan slagen voor alle benodigdheden binnen jouw bedrijf. Je bent niet meer afhankelijk van vele verschillende bedrijven om artikelen voor op kantoor of binnen jouw bedrijf te bestellen. Bovendien worden hier zeer scherpe prijzen gehanteerd. Een bestelling wordt snel geleverd. Ook kleine bestellingen worden zonder problemen bezorgd. De bezorgkosten voor een bestelling onder de €100,- kosten €12.50.

 

Groot assortiment met leuke aanbiedingen

Regelmatig zijn hier bij Jipsnel aanbiedingen en acties te vinden. Tegen zeer interessante prijzen zijn bepaalde artikelen te bestellen. Vooral zeepdispensers mogen in geen enkel bedrijf ontbreken. Hygiëne is wel een aandachtspunt en zeker bij beroepen waar handen was als prio bovenaan de lijst staat. Deze apparaten, de automatisch zeepdispenser, zijn een stuk hygiënischer dan een gewoon stukje zeep of flesje met vloeibaar zeep. Niemand hoeft nu dit apparaat aan te raken en kan automatisch in werking gezet worden. Zodra er een hand onder gehouden wordt komt er al een toefje zeep uit. Echter zijn er ook modellen met een beugel waaraan getrokken moet worden wil er zeep uitkomen. Keuze genoeg!

Van plan om een zeepdispenser aan te schaffen, maar nog niet duidelijk welk model het beste binnen jouw bedrijf zal passen. Neem dan contact op met de medewerkers van Jipsnel. Zij doen er alles aan om het juiste advies te geven en te helpen met het maken van een goede keuze omtrent de aanschaf van een zeepdispenser.