Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Het schildersbedrijf in Nijmegen levert goede kwaliteit schilderwerk!

Bent u op zoek naar een goed schildersbedrijf in de buurt van Nijmegen? Dan hebben wij de oplossing voor u! Bij Schaepmeester Schilderwerken regelen zij alles wat te maken heeft met het beschilderen van uw huis of uw bedrijfspand. Maar deze schilder uit Nijmegen kan nog veel meer betekenen voor u dan alleen maar schilderwerk. Denk hierbij aan renovaties, betonreparaties, glas, afwerking en nog veel meer!

Schildersbedrijf in Nijmegen meer dan alleen maar schilderen

Het schildersbedrijf uit de omgeving van Nijmegen kan schilderen als de beste. Maar ze kunnen veel meer betekenen voor u en uw huis. De normale schildersbedrijven bieden alleen maar schilderwerk en afwerking aan voor huizen en bedrijfspanden, maar bij Schaepmeester willen wij ons onderscheiden door meer diensten. Bijvoorbeeld door betonreparaties uit te voeren. Wij kunnen elk soort betonschade herstellen op een makkelijk en goede wijze. Elk soort schade is anders bij beton en moet ook met de juiste verzorging worden behandeld. Onze ervaren en gespecialiseerde personeel helpt u graag hiermee en brengt ook voor u een mooi advies uit. Bovendien kunt u ook terecht bij Schaepmeester voor het plaatsen van glas. Wij leveren, plaatsen en vervangen voor u het glas bij uw thuis of bij het bedrijfspand. Door ons brede assortiment heeft u een ruime keuze aan opties en is er voor iedereen wat wils. Ons personeel kan u helpen met het uitzoeken van het perfecte glas product voor u door middel van een advies. U geeft de informatie over uw huis of bedrijfspand en wij verzorgen voor u een nauwkeurig advies.

Ervaring van een klant

‘Ik laat vaak mijn schilderwerk doen bij Schaepmeester. Ze werken altijd met een glimlach op hun gezicht en erg professioneel. Nog nooit heb ik een klacht over hun gehad en ze houden zich altijd aan hun woord en afspraken. Ik had geen beter bedrijf dan hen kunnen inschakelen voor mijn schilderwerk.’

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van Schaepmeester of bent u benieuwd naar de producten? Bekijk dan de website voor meer informatie over het bedrijf en de service die ze u kunnen aanbieden.