Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Groeien, groeien en nog eens groeien

Wij mensen groeien vooral in de eerste jaren van onze levens heel erg hard. Als baby’s lijkt het alsof we elke dag veranderen en groeien, maar als je daar met je neus bovenop zit, dan merk je dat nauwelijks. Echter, als je een baby een maand niet hebt gezien en hem of haar dan na een maand niet ziet, zie je echt een wereld van verschil. Zonder dat we het zelf doorhebben veranderen en groeien we door de jaren heen heel erg veel. Dat wij mensen veranderen, dat stopt eigenlijk nooit, ook niet als je stokoud bent. Maar op een gegeven moment stop je wel met groeien en komt er zelfs een moment dat je het tegenovergestelde van groeien gaat doen: krimpen. Toch vergeten we nu één ding: je haar blijft je hele leven lang groeien.

 

Je hele leven lang ben je eigenlijk bezig met de lengte van je haar, want dat is nooit hetzelfde en verandert continu. Als baby heb je dat nog niet altijd door, maar later zeker wel. Als het te lang is dan komen er steeds heel erg veel klitten in, maar toch kan je er dan wel mooie knotten en staarten mee maken. Als je haar kort is, dan is een staart misschien niet zo praktisch, maar dan zit het tenminste niet zo in je nek te kriebelen.

 

Toch weet iedereen wel dat hij of zij op een gegeven moment wat aan zijn of haar haar moet doen. Of het nu te lang is of helemaal geen volume meer heeft: op een gegeven moment zal de schaar er toch echt in moeten. Wanneer je weet dat je je hele leven lang je haar goed zal moeten verzorgen, is het zaak om maar zo vroeg mogelijk een kapper Delft, want daar woon je natuurlijk, te vinden die goed voor jouw haar kan zorgen. Een van de beste kapper Delft is One Kappers, neem daar gauw eens een kijkje!

https://www.onekappers.nl/