Teazy
Image default
Vakantie

Boek hier jouw onvergetelijke vakantie!

Ben jij van plan om met een grote groep op vakantie te gaan in Nederland? Zoek jij hiervoor een 13 persoons vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien? Dan ben je bij de Leistert aan het juiste adres! Op het park zijn er tal van activiteiten te vinden waar je aan deel kunt nemen. Blijf jij liever bij het huisje? Geen probleem, want ook hier is meer dan genoeg te beleven! De Leistert vindt het belangrijk dat alle huisjes van de nodige luxe zijn voorzien. Zo heb je bijvoorbeeld een vaatwasser, 6 slaapkamers en maar liefst 3 badkamers in een 13 persoons huisje. 

 

Luxe die je vindt bij Bungalow type 13

Niks is prettiger dan in een accommodatie te komen waar je optimaal kunt genieten. De Bungalow type 13 van de Leistert is een voorbeeld hiervan! Je kunt hier genieten van vloerverwarming en een luxe uitgeruste keuken waar de lekkerste gerechten kunnen worden bereid. Maar wat dacht je ervan om in de avond optimaal te kunnen ontspannen in de sauna en whirlpool? De zes slaapkamers in dit huisje zijn verdeeld over twee verdiepingen. Hierdoor kan een persoon die wat minder mobiel is ook heerlijk slapen in een comfortabel bed. 

Met maar liefst 195 vierkante meter zal je meer dan genoeg ruimte hebben. Jouw gezelschap zal dus niet bij elkaar op de lip zitten. Daarnaast biedt het centrum van de Leistert ook meer dan genoeg plezier. Lichtelijk trek gekregen? Bezoek dan gerust het centrum waar diverse restaurants zitten. Neem plaats en laat deze keer iemand voor je koken!