Teazy
Image default
Kinderen

Wat heb je nodig in je vluchttas voor de bevalling?

Een noodzakelijk iets waar je tijdens de zwangerschap over na moet denken, is het inpakken van je vluchttas voor je bevalling. In dit artikel lees je onze tips over welke producten zeker niet mogen ontbreken in de tas.

Kies voor een leuk pakje waar je je kindje voor het eerst in ziet

Als je 32 weken zwanger bent, dan is de kans erg groot dat je constant bezig bent met je bevalling. Hoeveel uur gaat het bijvoorbeeld duren? Gaat de bevalling lukken volgens het geboorteplan? En hoe komt jullie kleine spruit eruit te zien? Niets is zo mooi dan de geboorte van je zoon of dochter. Het is daarom een slim idee om hier een mooi pakje voor uit te zoeken. Op het gebied van Newborn kleding is de keuze gelukkig onwijs breed. Zowel blauwe pakjes, roze pakjes als pakjes in een unisex kleur zijn er in overvloed. Kies voor een leuk pakje waar je je zoontje of dochtertje voor het eerst in ziet.

Een voedingsbh voor na de bevalling

Al snel nadat je zoontje of dochtertje is geboren, is het tijd om voor de eerste keer borstvoeding te geven. Neem daarom ook zeker een voedingsbh mee. Deze modellen zitten erg comfortabel en voelen zacht aan de huid. Je kunt ze gebruiken als je je kindje gaat voeden.

Producten zoals massageolie, lippenbalsem en druivensuiker

Laten we eerlijk zijn, je bevalling gaat een erg intens proces worden. Een goede voorbereiding scheelt een hoop. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner. Het is belangrijker dan ooit dat je vooral deze periode lief voor jezelf bent en goed voor jezelf zorgt. In je vluchttas mogen producten zoals massageolie, lippenbalsem, druivensuiker en eten en drinken daarom zeker niet ontbreken.