Teazy
Image default
Aanbiedingen

Waar komt de populariteit van bagagewagens vandaan?

Rijd het mooie weer tegemoet met een bij jou passende bagagewagen! Dakdragers erop zodat je ook de fietsen mee kan nemen. Met bagagewagens heb je genoeg te doen op vakantie. De lichte bagagewagens kunnen door hun gewicht achter bijna elke auto. Door grote interesse waren de bagagewagens schaars deze zomer. Nadat de grenzen eindelijk weer open gingen stond iedereen weer te springen om naar Zuid-Europa te gaan. Met de bagagewagens van Aanhangwagendirect ben jij alvast voorzien.

 

Tip: Wees er optijd bij en koop alvast je bagagewagens voor de volgende zomer!

 

Multifunctionaliteit bagagewagens

Niet alleen voor het op vakantie gaan zijn de bagagewagens populair, zo zijn bagagewagens ook in andere periodes populair. Denk bijvoorbeeld aan sportvissers, die hun visgereedschap vervoeren in de handige bagagewagens. Bij bouwbedrijven worden bagagewagens ook gebruikt, vaak worden ze ingezet als gereedschapskist. Daardoor kunnen ze op iedere locatie ingezet worden. De zogenoemde powertrailers zijn hierdoor populair geworden, oorspronkelijk werden deze als gereedschapswagen gebruikt. Bij bagagewagens kan je de deksel omhoog klappen en zo gemakkelijk het juiste gereedschap pakken. De bagagewagens worden ook vaak gebruikt voor watersporten, zoals kitesurfen, windsurfen of golfsurfen. Vaak wordt er als leuke optie bovenop een bagagewagen een tent gezet. Deze bagagewagens noemen ze ook wel tenttrailers of tent bagagewagens.

 

Ongeremde of geremde bagagewagen kopen?

Of een gesloten bagagewagen geremd of ongeremd is, is afhankelijk van het laadvermogen. Geremd betekent dat er een oplooprem met trommelremmen op de assen zit wat er voor zorgt dat de wagen mee remt met de auto wanneer deze afremt. Deze werking aan geremde aanhangwagens is identiek. Hierdoor hebben geremde bagagewagens een betere wegligging en extra slijtage aan de remschijven van de auto voorkom je. Geremde bagagewagens met een hoger draagvermogen worden daarom vaak te koop aangeboden. De meest gebruikte variant zijn de ongeremde bagagewagens van aluminium. Deze bagagewagens hebben meestal een bruto laadvermogen van 750 kg. De ongeremde bagagewagens van aluminium zijn dus prima geschikt voor hobbyisten en vakantiegangers.

 

Welke en waar koop ik mijn bagagewagen?

Waar moet je bij het uitkiezen van jouw perfecte bagagewagen rekening mee houden? Houd rekening met de volgende punten:

  • Wat wil je gaan vervoeren?

  • Wat moeten de afmetingen zijn?

  • Geremd of ongeremde bagagewagen?

  • Welk merk aanhanger?

 

Als je alle punten duidelijk hebt voor jezelf, dan ga je op zoek naar een goede aanbieder van de bagagewagens. Aanhangwagendirect is een voorbeeld van een goede aanbieder van bagagewagens. Verschillende afmetingen bagagewagens hebben zij in hun brede assortiment. Voor een Anssems bagagewagen kan je zeker bij Aanhangwagendirect terecht!

 

Bagagewagen kopen te duur? Bij Aanhangwagendirect kan u ook huren!

 

Een goedkope oplossing om toch nog met een bagagewagen op pad te gaan is huren. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een aanhanger te leasen. Op de website van Aanhangwagendirect kan je daar meer informatie over vinden. Wil je graag een bagagewagen kopen, maar ben je niet in de gelegenheid om hem op te halen of woon je niet in de buurt? Geen probleem, Aanhangwagendirect levert ook af op locatie!

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/