Teazy
Image default
Dieren

Juiste manier van het bestrijden van ratten

Niemand zit te wachten op ratten en daarom is het dan ook verstandig om de rattenplaag te bestrijden. Als u het vermoeden heeft dat er ongedierte in uw huis woont en u geen idee heeft om dat weg te halen, laat daar door een professional naar kijken. Zo zouden zij bijvoorbeeld  de rattenplaag kunnen bestrijden zodat u weer in een huis woont zonder ratten en ander ongedierte. Gaat u dan ook niet zelf aan de slag om dit te doen, wij halen graag voor u de rattenplaag weg en zorgen daardoor dat zij dan ook niet meer terug zullen komen.

Bestrijden

De rattenplaag bestrijden wij door verschillende middelen en technieken. Aan de hand van uw woning, de ligging en de klachten die u heeft stellen wij een plan op die ervoor zou moeten zorgen dat de rattenplaag bestreden zou kunnen worden. U heeft verschillende dingen opgemerkt of waargenomen en die zouden wij dan ook graag willen weten om de rattenplaag te kunnen bestrijden. Aan de hand van deze informatie gaan wij aan de slag en zullen wij ervoor zorgen dat de rattenplaag zal worden bestreden. Komen zij terug? Dan komen wij ook terug om u te helpen!

Waarom een rattenplaag?

Helaas is de rattenplaag een veelvoorkomend iets, vooral in oudere woningen. Vaak zitten er ratten in deze oudere gebouwen en gaan zij daar ook lastig uit. Vaak zien wij dat mensen het zelf al hebben geprobeerd maar dat verder geen effect heeft gehad op de ratten. Ratten komen af op viezigheid en zijn dan dus ook vaak te vinden in de keuken. Het is dan ook handig om uw voedsel op te ruimen wanneer u klaar bent en dit niet te laten liggen. Ook is het handig om eens in het half jaar uw huis te laten controleren op gaten of spleten omdat zij daar graag doorheen komen.