Teazy
Image default
Energie

Investeer in zonnepanelen voor uw bedrijf om een subsidie zonnepanelen en incentives aan te trekken

Met stijgende nutsprijzen en een aanzienlijke daling van de kosten voor het kopen en installeren van zonnesystemen, is zonne-energie een duurzaam en kosteneffectief energie alternatief geworden voor ondernemers. Hoewel veel kleine en middelgrote bedrijven nog aan het begrijpen zijn hoe zonnepanelen voor hen zinvol kunnen zijn, hebben meer dan 100 van de Fortune 500-bedrijven al significante resultaten behaald met het gebruik van zonnepanelen. De lijst bevat bekende bedrijven zoals Walmart, Target, Apple, IKEA en Intel, maar ook veel kleinere bedrijven en zelfs non-profitorganisaties omarmen zonne-energie. Het installeren van zonne-energiesystemen lijkt in eerste instantie misschien een aanzienlijke investering, maar het kan op de lange termijn meerdere voordelen voor u opleveren en u kunt zelfs een subsidie zonnepanelen en incentives van de overheid krijgen.

Gratis bron van elektriciteit op de lange termijn

Meestal betalen bedrijven hun aankoop- en installatiekosten voor zonnepanelen in drie tot zeven jaar terug. Het echte voordeel van zonnepanelen begint na die periode, aangezien uw bedrijf 25 tot 35 jaar, de levensduur van het zonnestelsel, kan genieten van gratis stroomvoorziening. Zonne-installaties kopen en installeren is als het vooruitbetalen van de energierekening van 25 tot 35 jaar. Zonnesystemen worden geleverd met lange garanties. De meeste modulefabrikanten bieden een prestatiegarantie van 25 jaar. Dat spreekt boekdelen over de betrouwbaarheid van zonnepaneel producten.

De toekomst van zonnepanelen

Verbeterde opslag is de volgende logische stap voor zonnepanelen Aangezien energiebronnen zoals zonne- of windenergie sporadisch kunnen zijn, kan opslag energie beschikbaar maken tijdens perioden van lage productie en het gebruik van conventionele energie helpen voorkomen om de leemten op te vullen. De concurrentie om opslagoplossingen te bieden wordt steeds heviger door de concurrentie van Panasonic, Tesla, LG en anderen. Met de juiste opslag kunnen bedrijven echter zonne-energie aanboren om piekverbruik voor conventionele energie te vermijden en hun energieverbruik beter te beheersen. Het is echt een goede oplossing als u van een bepaald type bedrijf houdt met een afwisselend energieprofiel. Afgezien van meer opslag, is een andere interessante trend het aantrekkelijke aspect van zonne-energie. Hoewel deze stap in eerste instantie gericht is op de retailmarkt, kan het op een bepaald moment ook gevolgen hebben voor zakelijke toepassingen. Tesla heeft onlangs aangekondigd dat het een reeks prachtige dakpan opties lanceert in combinatie met zijn Powerwall 2-accu. Batterijopslag is ook een belangrijke overweging. Al met al loont het om te investeren in zonnepanelen  en te genieten van incentives en een subsidie zonnepanelen voor uw bedrijf, aangezien het een toekomstige trend is.