Teazy
Image default
Shopping / Home and Garden

Een nieuw jaar, een nieuwe start

Het nieuw jaar is begonnen en we zijn massaal begonnen met de goede voornemens. Het gezond eten is ondertussen echt een rage geworden, en steeds meer mensen sluiten zich hier bij aan. Nu het nieuwe jaar is begonnen zijn mensen vastberaden om van 2016 een top jaar te maken waarin ze veel gaan sporten en gezond eten. Gezond eten is voor je lichaam erg belangrijk. Uit groente en fruit haal je vitamine en mineralen die het lichaam hard nodig heeft om te functioneren. Maar groente en fruit is niet meer zoals het was, er wordt namelijk teveel onnodige dingen overheen gespoten. Hierdoor krijgen we niet alle vitamines binnen dat we zouden moeten binnen krijgen. Ook met ander eten in de supermarkt is vaak meer gedaan dan je denkt. In veel producten is extra suiker toegevoerd, terwijl dit niet eens altijd nodig is. Ook in de ‘gezondere’ producten zit vaak nog suiker verstopt, wat vaak met een ander woord erop staat.

Door de vele suikerverslaving die mensen hebben,weten veel niet meer wat normaal of gezond eten is. Als je af wil komen van de suiker, moet je zorgen voor veel groenten en fruit en belangrijk is om de etiquette te lezen. Als je die leest verbaas je pas in hoeveel producten suiker wordt gegooid.

Naast voedsel kunnen ook supplementen je een handje helpen. Dit zijn pilletjes die je als een extraatje in neemt. Het is geen vervanging van groente en fruit, die moet je nog wel gewoon eten. Je hebt veel verschillende supplementen zoals 5-HTP. Bij Topvitamins heb je een ruime keuze aan verschillende soorten en merken. Het is wel de bedoeling dat je wel de goede supplementen neemt die bij jou passen. Als je niet precies weet wat je nodig hebt of als je twijfelt tussen bepaalde supplementen, dan is het handig om eerst een huisarts raad te plegen die je hierbij kan helpen.

http://www.topvitamins.nl