Teazy
Image default
Aanbiedingen

De beste flessen om onderweg mee te nemen

Of je nu boodschappen doet, naar je werk gaat of gewoon onderweg bent, een flesje water bij je hebben is essentieel. Maar welk type fles moet je kiezen? Er zijn tegenwoordig veel soorten flessen op de markt, elk met hun eigen voor- en nadelen. Hier een blik op enkele van de beste flessen om onderweg mee te nemen.

 

Glazen waterflessen

Glazen waterflessen zijn de laatste jaren erg populair geworden vanwege hun veelzijdigheid. Ze zijn niet alleen stijlvol en verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren, maar ze houden je drank ook urenlang koud. Bovendien is glas niet giftig en logen er geen chemicaliën in je drank, zoals sommige plastic flessen doen. Het nadeel is dat glas niet zo duurzaam is als andere materialen, dus het kan breken als je het laat vallen of blootstelt aan extreme temperaturen.

 

Roestvrijstalen waterflessen

Roestvrijstalen waterflessen zijn geweldig voor mensen die een milieuvriendelijke optie willen die ook duurzaam is en lang meegaat. Ze zijn ook geweldig omdat ze geen smaak of geur afgeven aan je drank, zoals sommige plastic flessen dat doen. Maar roestvrijstalen flessen zijn meestal zwaarder dan plastic of glazen flessen en kunnen dranken niet zo koud houden als andere soorten flessen.

 

Inklapbare waterflessen 

Tegenwoordig zijn er veel inklapbare waterflessen beschikbaar die zowel gemak als duurzaamheid bieden. Inklapbare waterflessen zijn gemaakt van BPA-vrije kunststof materialen die inklapbaar zijn als ze niet worden gebruikt, zodat ze gemakkelijk in een zak of tas kunnen worden opgeborgen. Perfect voor actieve mensen die niet de hele dag met een lompe fles willen zeulen! Ze zijn licht en toch sterk genoeg om de dagelijkse slijtage te doorstaan zonder te lekken of te barsten. Het nadeel is dat opvouwbare waterflessen dranken meestal niet langer dan 5 uur koud houden.

 

Kies de perfecte fles!

Bij het kiezen van een ideale meeneemfles is er echt niet één goed antwoord. Het hangt af van je persoonlijke voorkeur en levensstijlbehoeften! Glazen, roestvrijstalen, opvouwbare waterflessen of drinkbeker peuter hebben allemaal hun voordelen, dus overweeg welk type het beste voor je werkt voordat je er een koopt. 

 

https://www.mymepal.com/